Aynı .........'un laciverti diyeyim siz anlayın. Şimdi bu ekran kartı meselesinin şirazesi kaydı. Her bütçeye hitap etmek için bir sürü segment üretti firmalar. Birde bunlara asortik isim koyunca albeni yaratır düşüncesi de var. Millet ne alacağını şaşırdı. Elbette iyi olan ürünler var yok değil her modelde üründe sorun olacak diye bir şey de yok ama şikayetler sıkıntılar ortada. Burada para çalışıyor yani her sınıfın en üst segmentine yönelmek lazım. Dediğim gibi en az şikayet alan ürünlere yönelmek lazım. Kendimden örnek veriyorum, tavsiye falan değil sadece örnek veriyorum; ben Rtx 2070 kullanıyorum. Şimdi bunun farklı markalarda farklı modelleri segmentleri var. Ventus, Armor vs. Sonra Rog Strix ve Gamingx Trio gibi modellerde var. Niye var bunlar? Sonra paraya kıydım aldım Rog Strix modelini ve anladım. Ekran kartı yük altında henüz 58 derecenin üstüne çıkmadı. Sıcak yaz günlerinde hadi 60-65 görsün. Eğer fabrikasyon hatası veya donanımsal bir sorun yoksa soğutma performansı gerçekten fark ediyor üst segment kartlarda. Tabi kullanılan kasa da önemli. Benim için önemli modeller arasındaki Fps farkı değil çalışırken kaç derecede çalışıyor önemli olan odur. Onunda dışında tamamen kişinin zevkine ve bütçesine kalmış bir husustur.