ASUS TUF RX 5700 XT servis sıkıntısı

Şampiyonenes

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaslar merhabalar, ASUS TUF RX 5700 XT olan sorunlu modele sahibim. ASUS kartin sorunlu oldugunu kabul edip Evo modelini çıkarmıştır bildiginiz üzere. ASUS'a karti yolladim değişim verdiler gene ayni model ayni sorunlu karta, israrla Evo modelini istedigimi belirtdim ariyan müşterisi temsilcisi Evo modelini alsaydiniz tarzında ukala ses tonu yüksek olarak konuştu, ben de durumu ASUS Türkiye ve ASUS globala bildirdim, urunum degisimini alsam aldigim yerde stok bulunmuyor kesinlikle para iadesi de istemiyorum ne yapmam lazim fikir verir misiniz?

Yani üste cuzi bir ödemeyle kurtarabiliyorsan bile kabul edin bence. Bozuk seri ile kalmak var işin ucunda.

Bu baştan aşağı kötü bir referans ASUS için önden bozuğunu yap sonra iyisini yap bozuğu alanlar başının çaresine baksın. ASUS'a büyük eksi puan.

Her yere bildirin Şikayet Var'a yazın Tüketici Hakem Heyetine'de başvurun üretim hatalı ürünü kabul etmeyin.

Bana da aynı karar çıktı. Bende EVO istediğimi belirttiğimde ise ya aynı kartı alabilirsiniz ya da para iadesi dendi. Para iadesi alınca da aradaki kur farkından dolayı 1500TL zarar ediyorum. Mecburen para iadesi alacağım ve indirimden 2060 almaya çalışacağım 3500TL civarına.

Saçmalık sattıgı ürünün arkasında durmuyor hem sorunlu ürün yapıyorlar sonra niye aldınız oldu bunlar çok güzel sözler hak ediyor da neyse vermezlerse tüketici haklarına başvur paranı al.

Hocam para sıkıntım yok ama böyle ugrastirmalari beni rahatsız etti ve asus global asus turkiyeye yazdim musteri temsilcisi ayri rahatsiz zaten.

Beyefendi siz Evo olamayan modelini almışsınız yani adamlar size niye elinizdeki kartı alıp Evo modelini versinlerki mantıklı düşünün?
Mantikli düşüncek birşey yok adamlar sorunu kabul ediyor kronik oldugunu evo basliginda sorunu düzeltip piyasaya sunuyor kronik bir sorunu oldugunu ben alirken bilemezdim onlarin hatası .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…