ASUS TUF serisinden 9000 TL laptop önerisi

Bütçe
9000 TL
Az önce baktım hocam iki model var. Sizin aldığınız galiba 1 TB SSD ile gelen ama 1 TB HDD ve 256 GB SSD modeli de mevcut. O 8900TL.
Yok hocam bende tam olarak bu cihazı aldım ancak hepsiburadadan aldım.Zaten baktığımda tüm sitelerde aynı mağaza satıyor yani nereden alırsanız aynı :D Kargosu .1.5 gün sürdü çarşamba akşam sipariş ettim cuma öğlen bana geldi. Cihazla ilgili birşey daha söyleyeyim,cihazdan 1660ti performansı almıyorsunuz,1650ti li versiyonlar şuan benden fazla fps alıyor.Ancak araştırdığımda +8 GB ram takıp 16 GB dual channel yaptığımda bilgisayardan tam performans alıyormuşuz sanırım.
Ayrıca şuanda arada sırada drop da yiyorum bununla ilgili konu da açmak istiyordum açıkçası
 
Yok hocam bende tam olarak bu cihazı aldım ancak Hepsiburada'dan aldım. Zaten baktığımda tüm sitelerde aynı mağaza satıyor yani nereden alırsanız aynı :D kargosu.1.5 gün sürdü çarşamba akşam sipariş ettim cuma öğlen bana geldi. Cihazla ilgili bir şey daha söyleyeyim, cihazdan 1660 Ti performansı almıyorsunuz, 1650 Ti'li versiyonlar şu an benden fazla FPS alıyor. Ancak araştırdığımda +8 GB RAM takıp 16 GB Dual Channel yaptığımda bilgisayardan tam performans alıyormuşuz sanırım.
Ayrıca şu anda arada sırada drop da yiyorum bununla ilgili konu da açmak istiyordum açıkçası

Hocam FPS'ler büyük ihtimal RAM'lerden kaynaklı. Bende de aynı sorun var FPS'ler Online oyunlarda istediğim gibi değil. Sizden tek farkım drop yemiyorum.
 

Geri
Yukarı