ASUS TUF sistemde Wi-Fi bağlantısı kopuyor

azraa22

Zeptopat
Daha fazla  
ASUS TUF aldım ama Wi-Fi sıkıntısı çekiyorum bağlantı kopuyor arada nasıl çözebilirim bir öneriniz var mı?

Aygıt yöneticinden ürünün koduna bakarak driverları ona göre kurun. Çünkü TUF'un kendi sitesinde önerdiği driverlar yanlış.

Bende yakın zamanda ASUS TUF almayı düşünüyorum. Hangi modelini aldınız işlemci/ekran kartı konfigürasyonu nedir?
Düzelip düzelmediğini ve neler denediğinizi de yazarsanız çok iyi olur. Bir iki gün içinde almayı düşünüyorum ancak Wi-Fi sorunlu ise yurtta ve okulda çok sıkıntı yaşarım.
Bu arada araştırırken Wi-Fi kartını sök-tak yaparak ve internetten Intel AX201 ya da 210 Wi-Fi kartı alarak bu sorunu çözenler gördüm ancak garantiyi bozar bilginiz olsun.

ASUS TUF A15 FA506'nu LP053 AMD Ryzen 7 ekran RTX4050 8 GB RAM Valorant'yu denedim limit atmadan 200'ün altına düşmedi wifigi daha çözemedim iyice araştırmak lazım cidden düzelmezse bende yurtta sıkıntı yaşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…