ASUS TUF sistemde Wi-Fi bağlantısı kopuyor

azraa22

Zeptopat
Daha fazla  
ASUS TUF aldım ama Wi-Fi sıkıntısı çekiyorum bağlantı kopuyor arada nasıl çözebilirim bir öneriniz var mı?

Bende yakın zamanda ASUS TUF almayı düşünüyorum. Hangi modelini aldınız işlemci/ekran kartı konfigürasyonu nedir?
Düzelip düzelmediğini ve neler denediğinizi de yazarsanız çok iyi olur. Bir iki gün içinde almayı düşünüyorum ancak Wi-Fi sorunlu ise yurtta ve okulda çok sıkıntı yaşarım.
Bu arada araştırırken Wi-Fi kartını sök-tak yaparak ve internetten Intel AX201 ya da 210 Wi-Fi kartı alarak bu sorunu çözenler gördüm ancak garantiyi bozar bilginiz olsun.

Bende yakın zamanda ASUS TUF almayı düşünüyorum. Hangi modelini aldınız işlemci/ekran kartı konfigürasyonu nedir?
Düzelip düzelmediğini ve neler denediğinizi de yazarsanız çok iyi olur. Bir iki gün içinde almayı düşünüyorum ancak Wi-Fi sorunlu ise yurtta ve okulda çok sıkıntı yaşarım.
Bu arada araştırırken Wi-Fi kartını sök-tak yaparak ve internetten Intel AX201 ya da 210 Wi-Fi kartı alarak bu sorunu çözenler gördüm ancak garantiyi bozar bilginiz olsun.

ASUS TUF A15 FA506'nu LP053 AMD Ryzen 7 ekran RTX4050 8 GB RAM Valorant'yu denedim limit atmadan 200'ün altına düşmedi wifigi daha çözemedim iyice araştırmak lazım cidden düzelmezse bende yurtta sıkıntı yaşarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı