ASUS TUF VG247Q1A monitörde ghosting oluyor

Woizen

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda sistem aldım ve yanında ASUS TUF VG247Q1A monitör aldım. 165 Hz 1 ms fakat monitörümde ghosting var. Normal gündelik kullanımda ve oyunda pek hissetmiyorum fakat bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı monitörü aldım ghosting sorunu yaşıyorum. Ürünü iade edebiliyor muyuz araştırıcam. Çünkü gaming adı altında satılan bir monitörde ghosting olması inanılmaz can sıkıcı.

Aynı monitörü aldım ghosting sorunu yaşıyorum. Ürünü iade edebiliyor muyuz araştırıcam. Çünkü gaming adı altında satılan bir monitörde ghosting olması inanılmaz can sıkıcı.
Sanırım 14 günü geçtiği için iade olmuyor araştırdım sadece teknik desteğe iletilirse tamir yapıyorlar. Yani birşey değişmeyecek bende pişmanım aldığıma.

VA panel monitör almışsınız ve ghosting oluyor diyorsunuz. Bu bütçede ki VA panellerin çoğu ghosting sorunlu. Bunu belki on bin kez demişimdir. Ghostingin çözümü yok. İade edip paranızı alın sonra IPS panel araştırın.

14 günü geçtiği için olmuyor sanırım alışacağız artık ama yinede satıcı firmayla görüşeceğim

Ürünü nereden aldınız? İade süreciniz nasıl geçti biraz bahseder misiniz?

Ürünü Hepsiburada'dan aldım. Kutusunu dikkatli açtım ve direkt ghosting ve ölü piksel testi yaptım. Bir sorun olduğunu fark ettiğimde Hepsiburada üzerinden iade sürecini başlattım ve ertesi gün kapıma HepsiJet kuryesi geldi kutuyu kendilerine teslim ettim. 5 gün sonra firmanın eline ulaştığında ise iadeyi anında onayladılar. Daha önce İtopya üzerinden aldığım bir monitörde de aynı sorunu yaşadım fakat İtopya kutusunu açtığım için iade kabul etmemişti. Kutusunu açmadan nasıl test ederim deyince de saçma sapan cevaplar vermişlerdi. Bu yüzden Hepsiburada gönlümü kazandı diyebilirim.

Ürünü Hepsiburada'dan aldım. Kutusunu dikkatli açtım ve direkt ghosting ve ölü piksel testi yaptım. Bir sorun olduğunu fark ettiğimde Hepsiburada üzerinden iade sürecini başlattım ve ertesi gün kapıma HepsiJet kuryesi geldi kutuyu kendilerine teslim ettim. 5 gün sonra firmanın eline ulaştığında ise iadeyi anında onayladılar. Daha önce İtopya üzerinden aldığım bir monitörde de aynı sorunu yaşadım fakat İtopya kutusunu açtığım için iade kabul etmemişti. Kutusunu açmadan nasıl test ederim deyince de saçma sapan cevaplar vermişlerdi. Bu yüzden Hepsiburada gönlümü kazandı diyebilirim.
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı