ASUS TUF VG249Q vs AOC 24G2U

Cenk Karasol

Megapat
Daha fazla  
İkisi arasında kaldım, bütçem 2000 TL. İkisi arasında fiyat farkı hiç önemli değil. İkisi de IPS ekran, 144Hz, 1 ms. Hangisini neye göre seçmeliyim?

Benim de aklımda bu iki monitörden biri var, araştırmaya devam ediyorum. Şu ana kadar ikisi de güzel seçim. 24G2U'dan sürekli iyi yorum duyuyorum. Ama ASUS'un bu modeli de oldukça iyi deniyor.

İkisi arasında kaldım, bütçem 2000 TL. İkisi arasında fiyat farkı hiç önemli değil. İkisi de IPS ekran, 144Hz, 1 ms. Hangisini neye göre seçmeliyim?
İkinci el mi alacaksınız? Çünkü ASUS'un o modelinin stoğu tükendi ve aynı model bende var çok memnunum.

Aralarında çok fark olacağını sanmıyorum. Bana sorarsan hangisi daha ucuzsa onu al bence.

Kalite olarak dedim zaten.

Tamam kalitesi tartışılır ona bir şey demiyorum ama tavsiye ederim demişsin. Sen VA kavisli kullanıyorsun. Adam düz IPS panel kullanacak. Aynı ürün değil. TUF serisi olsa da arada fark var. VA'da görülmeyecek problemler Asus'un bu modelinde görülebilir. Veya tam tersi. Neyse, anlatamıyorum galiba belli ki karşılıklı bir iletişim problemimiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…