ASUS TUF VG249Q1R 60 Hz'de çalışıyor

Hocam denedim 165'i seçtim uygula dedim değişiklikleri koru dedim geri 100 Hz e koydu kendini.
  • Hangi bağlantı yöntemini kullanıyorsunuz DP mu HDMI mı? HDMI ise hangi HDMI modeli?
  • Giriş aygıtını ekran kartına mı bağladınız yoksa ana karta mı?
Sorularımıza cevap vermezseniz yardımcı olamayız.

• Hangi bağlantı yöntemini kullanıyorsunuz DP mu HDMI mı? HDMI ise hangi HDMI modeli?
  • Giriş aygıtını ekran kartına mı bağladınız yoksa ana karta mı?
Sorularımıza cevap vermezseniz yardımcı olamayız.

Displayfort ile bağlı. Anakarta bağlı.

Hocam anakarttan nasıl görüntü alabiliyorsunuz. i5-10400F içerisinde dahili GPU yok?

Monitörün displayfort kaplosunu çekip tekrar taktım düzeldi.

1617180954598.png

Hocam anakarttan nasıl görüntü alabiliyorsunuz. i5-10400F içerisinde dahili GPU yok?

Hocam displayfort kablosunun nereye indiğine baktım anakartın yanındaydı. Ama düzelttim. Hocam mesajıma gülme atınca küfür gibi algıladım doğru mu algıladım?

Monitörün displayfort kaplosunu çekip tekrar taktım düzeldi.

Eki Görüntüle 950127

Hocam displayfort kablosunun nereye indiğine baktım anakartın yanındaydı. Ama düzelttim. Hocam mesajıma gülme atınca küfür gibi algıladım doğru mu algıladım?
Hayır hocam küfür etme gibi bir amacım yoktu sorunun çözümünü komik buldum ve attık art bir niyetim yok.
Size neden durduk yerde küfür edeyim hocam yapmayın gözünü seveyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı