Readorsoft
Hectopat
ASUS TUF VG249Q1R model harici monitör aldım. Laptopta kullanıyorum. Ekran 1 2 saniye kararıp geri düzeliyor. Sorun nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Olabilir. Fakat priz genelde ekranda dalgalanmaya sebep olur. En basitten gidelim. Başka bir priz veya ara kablo ile dene bakalım.
Olabilir. Fakat priz genelde ekranda dalgalanmaya sebep olur. En basitten gidelim. Başka bir priz veya ara kablo ile dene bakalım.
Kullandığınız kabloyu değiştirip denediniz mi sorunun çözülüp çözülmediğini?
Kullandığınız kabloyu değiştirip denediniz mi sorunun çözülüp çözülmediğini?
Maalesef elimde başka HDMI kablosu yok monitör geleli 2 gün oldu başka cihazda ya da kabloda deneyemedim kutusundan DP kablosuda çıktı ama Laptop'ta DP girişi olmadığı için evdeki HDMI kablosuyla bağladım.
Kabloda sorun olması muhtemel. Farklı kablo ile aynı sorunu yaşarsan monitörü farklı bir bilgisayarda denersin. HDMI 144Hz desteklemese görüntüyü 144Hz olarak alamazsın. Çelişkili oluyor.
15 dakikadır video açık hiç kararma yapmadı oyun oynarken oluyor nedense Shadow of war oynadım 1 saat civarı 4 kere falan yaptı şu an videoda hiç olmuyor.
Görüntü ayarlarıyla ilgili çakışma olabilir. Acaba oyun içi görüntü ayarların monitör ile uyumlu mu değil. Misal 1600x900P olan monitörde 1080P oyun açamamak gibi düşün. Anlık uyum sağlamak için git gel yapıyordur.
Yok ekranda oyunda 1080P'de
Üçlü prizden dolayı
Tamamdır teşekkür ederim denedikten sonra geri dönüş yaparım size.
Kanka sanırım HDMI kablosunda bir sıkıntı varmış Digitürk'ün HDMI kablosunu çıkarıp bir de onla denedim aynı oyunu 1 saat kadar yine oynadım hiç kararma olmadı inşallahta olmaz yardımcı olduğun için teşekkür ederim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.