60 Hz monitör kullanıyorum artık değişme vakti çoktan geldi 1500 TL bütçem var. Aklımda 2 tane model var. ASUS TUF VG249Q1R 23.8 IPS 165Hz 1ms.
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms
İkisinin fiyatı da şu an aynı. Kavisli olmasından dolayı AOC düşünüyorum ama 165 Hz de mantıklı. Çok karasız kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Bunun dışında tavsiyeleriniz var mı?
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
E-sporcu değilsen ikisinin arasındaki farkı anlayamazsın. Tercihim AOC olurdu kesinlikle. Bugün yine baktım Tuf serisine. Ne bileyim, AOC benim için daha hoş.
Fakat Asus'un da İPS olması cezbedici. Karar senin.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
E-sporcu değilsen ikisinin arasındaki farkı anlayamazsın. Tercihim AOC olurdu kesinlikle. Bugün yine baktım Tuf serisine. Ne bileyim, AOC benim için daha hoş.
Fakat Asus'un da İPS olması cezbedici. Karar senin.
Bu monitöre azıcık sağdan bakmıştım, berbat görünüyordu panel.
2 modelde başarılı geri dönüşleri iyi olan modeller. Burada geriye kalan dizayn farklılıkları hangisi hoşuna giderse onu al görünüş olarak. 165 Hz ile 140 Hz farkını anlamazsın zaten.
E-sporcu değilsen ikisinin arasındaki farkı anlayamazsın. Tercihim AOC olurdu kesinlikle. Bugün yine baktım TUF serisine. Ne bileyim, AOC benim için daha hoş.
Fakat ASUS'un da IPS olması cezbedici. Karar senin.
Bu monitöre azıcık sağdan bakmıştım, berbat görünüyordu panel.