Rehber Asus TUF VG27AQML5A alınır mı?

Kontrast düşük ve fiyatı pahalı. Bu bütçedeki monitörler renk gamutunda üzmez, önemli olan kontrast oranıdır. Çünkü IPS'in temel sorunu kontrast. Zaten renkleri gayet iyi gösterebiliyor. Kontrast düşük olursa görüntü gerçekçiliğini, doğallığını kaybeder. Siyah performansı daha kötü olur. Bakınız OLED'lere, mükemmel siyahlara sahipler. Bu yüzden herkesin almak istediği panel türüdür. Yoksa IPS de geniş renk gamutunu sunabilir.

IPS olarak önerdiğiniz Q27g4zr kontrast oranı 1000:1 gördüm ama

VG27AQML5a bunun daha fazla gibi gördüm 1300:1 diğer attığınız VA panelin ise 2.500:1 böyleydi pek fark yok gibi ama çok fark ediyor mu gerçekten küçük sayılar gibi duruyor bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.

IPS olarak önerdiğiniz Q27g4zr kontrast oranı 1000:1 gördüm ama

VG27AQML5a bunun daha fazla gibi gördüm 1300:1 diğer attığınız VA panelin ise 2.500:1 böyleydi pek fark yok gibi ama çok fark ediyor mu gerçekten küçük sayılar gibi duruyor bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.

Memnun musunuz hocam bende MSI G2412F var şu an ama panelinde yatay çizgiler oluştu. ASUS almamı önerdi çoğu kişi ama AOC yorumları da güzel.

Daha elime ulaşmadı hocam satın alım gerçekleştirdim mağazadan 2 3 güne gelir dediler sorun yaratmaz büyük ihtimal ASUS kalitesi söz konusu.

Bir de ASUS VG27AQ5La modeli var hzi daha düşük ama daha uygun fiyatlı onu da düşünebilirim sanırım.

Video tanıtımı falan var mı acaba ben bulamadımda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı