ASUS TUF VG27VQ 27 monitör alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba. şu an kullandığım model olan Monster Aryond A32'yi satıp ASUS TUF serisinden VG27VQ 27"e geçmek istiyorum ama kafamda birkaç tane soru var.

1- 27 inç monitörün 1080p olması sorun mu?
2- Hangisi daha iyi?
3- FreeSync'a sahip olan bir monitörün G-Sync özelliği var mıdır?

Merhaba. Şu an kullandığım model olan Monster Aryond A32'yi satıp ASUS TUF serisinden VG27vq 27"e geçmek istiyorum ama kafamda birkaç tane soru var.

1- 27 inç monitörün 1080p olması sorun mu?
2- hangisi daha iyi?
3- FreeSync'a sahip olan bir monitörün G-Sync özelliği var mıdır?

Hocam genelde 1080p için 24 inç öneriyorlar ve FreeSync monitördede G-SYNC açabiliyorsunuz şu videoya bakabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanacağın mesafeye ve kişiye göre değişkenlik gösteriyor. Ama VG27vq genel anlamda iyi ve sağlam bir monitör. Ayrıca DisplayPort ile bağladığın takdirde NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync aktif edebiliyorsun.

Şu an 32 inç monitörümle aram 72cm (60-70cm desek daha doğru olur) bir mesafe var 27 inçe yeter mi (evet biliyorum çok saçma bir soru)

Kullanacağın mesafeye ve kişiye göre değişkenlik gösteriyor. Ama VG27vq genel anlamda iyi ve sağlam bir monitör. Ayrıca DisplayPort ile bağladığın takdirde NVIDIA Denetim Masası'ndan G-Sync aktif edebiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı