Raijintek Cratos 850W 80+ Gold alınır mı?

Hocam bu güç kaynağını alacaktım bir kaç gündür araştırıyorum da araştırırken boşta fanın dönmesinden şikayetçi bir kaç kişi gördüm kimisi sessiz diyor kimisi fan tam hız dönüyor diyor, bi arkadaş ta farklı bir formda ses paylaşmış fanın dönmeye başlarken sesi böyleyse farklı bir modele yöneleceğim mecbur sessiz bir sistem kurmaya çalışıyorum.
paylaşılan ses:
Bende yük altında bile fanı dönmüyor galiba çünkü hiç sesini duymadım, aktif olarak 1050Ti olduğundan sebep muhtemelen. Ürün bana göre sessiz ve performanslı, fiyat/performans olarak da gayet tatmin edici. Muadillerine baktığımda fiyatlar çok absürt seviyelere çıkıyor.

850W ATX 3.1 versiyonunu kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Yarım saniyeliğine falan bir anda hızlanıp yavaşlama olayı bende de olmaya başladı. Bir sorun yaratmıyor ve şu ana kadar dikkat etmedikçe fark etmiyorum ama yine de garip bir olay. Bir anda vites atıyor bilgisayar.

850W ATX 3.1 versiyonunu kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Yarım saniyeliğine falan bir anda hızlanıp yavaşlama olayı bende de olmaya başladı. Bir sorun yaratmıyor ve şu ana kadar dikkat etmedikçe fark etmiyorum ama yine de garip bir olay. Bir anda vites atıyor bilgisayar.
Boştayken veya yükteyken farketmeksizin 8 10 dakikada bir bende yaşıyorum ilk aldığımdan beri oluyor hiçbir sıkıntı yaratmıyor ama.

Boştayken veya yükteyken farketmeksizin 8 10 dakikada bir bende yaşıyorum ilk aldığımdan beri oluyor hiçbir sıkıntı yaratmıyor ama.
Start-stop fan özelliğinden kaynaklı bu durum. Güç kaynağı ile alakalı problem yok, tasarım gereği gibi düşünün. Bende de aynı şekilde çalışıyor. Belli bir süre döndükten sonra kendini durduruyor.

Aynı durum bende de mevcut. Herhangi bir sorun yaşamadım. Fan 1 saniyeliğine hızlanıyor ve sonra ses kesiliyor. Sanırım psu'nun bir özelliği

Az önce elektrik gitti geldi 1 saniyeliğine. Bilgisayarı açmaya çalıştığımda açılmadı. PSU güç tuşunu kapattım ve yeniden açtım sonrasında bilgisayarım normal bir şekilde çalışmaya devam etti. Bu durum neyden kaynaklı olabilir bir bilgin var mı? @roxy1881

Son düzenleme:
Mayıs'tan beridir 5900X ve 6900 XT sistemde kullanıyorum, oldukça yüksek güç tüketen bileşenlerden oluşmakta sistem. Bunca süredir hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana, fan sorunu da yok gayet sessiz çalışıyor. Kutu içeriği, kablolar falan da sağlam gayet. Uygun fiyatta almıştım hakkını veriyor. Şu an biraz fiyatı artmış.

Coi whine problemi var mı sizde? Bende hiçbir problem yok.

Mayıs'tan beridir 5900X ve 6900 XT sistemde kullanıyorum, oldukça yüksek güç tüketen bileşenlerden oluşmakta sistem. Bunca süredir hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana, fan sorunu da yok gayet sessiz çalışıyor. Kutu içeriği, kablolar falan da sağlam gayet. Uygun fiyatta almıştım hakkını veriyor. Şu an biraz fiyatı artmış.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı