ASUS TUF VG27vqm Monitör Nasıldır?

Ahmett.d

Centipat
Daha fazla  
Kendime toplıcağım sistemin çift monitör yapmak istiyorum.
1. monitör: ASUS TUF VG27VQM 240Hz 27 inç Full HD 1ms VA panel( 6500 TL )
2. monitör: Casper Excalibur E27QHD-G
144Hz 27 inç 2K 1ms TN panel ( 5000 TL )
İlk monitörde yoğun piksel görünmesi yaşar mıyım?
ASUS'u istememin sebebi 240Hz deneyimini yaşamak.

Son düzenleme:
VA panel alma. O paraya kadar çıkacaksan 2K IPS 27 inç bunu al.
Ben de yeni aldım ve güzel. İlla 240Hz istiyorsanız da bunu alın derim IPS panel.
27 inç 1080p için büyük. 27 inç alacaksanız 2K alın. Ve ek olarak 165Hz ile 240Hz'ün farkı 60Hz ile 144Hz kadar çok değil. Çok anlamazsın.

Fiyatını hak etmiyor.
Bunlara bakınız.
2. monitörünüzde kötü bu arada

2. monitör: Casper Excalibur E27QHD-G
144Hz 27 inç 2K 1ms TN panel ( 5000 TL )
İlk monitörde yoğun piksel görünmesi yaşar mıyım?
ASUS'u istememin sebebi 240Hz deneyimini yaşamak.
Ve 2. alacağın 2K Casper monitörden bir şey bekleme. Onunla adam akıllı oyun bile oynanmaz. 2. monitör için de bunu öneririm. Pivot özelliği de mevcut.

ASUS V24vq kullanıyorum yine VA panel ama görüntü kalitesi gayet iyi ASUS ekranların çoğu problemsiz gönül rahatlığı ile alınabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Muhtemelen bakmıssındır ama inceleme videosuda var pivot özelliği ve görüntü kalitesi cokhoş güzel monitör.

Ben de yeni aldım ve güzel. İlla 240Hz istiyorsanız da bunu alın derim IPS panel.
27 inç 1080p için büyük. 27 inç alacaksanız 2K alın. Ve ek olarak 165Hz ile 240Hz'ün farkı 60Hz ile 144Hz kadar çok değil. Çok anlamazsın.

27 inç 1080p için büyük. 27 inç alacaksanız 2K alın. Ve ek olarak 165Hz ile 240Hz'ün farkı 60Hz ile 144Hz kadar çok değil. Çok anlamaz

Bunun yerine hangisini tercih ediyim

Hocam eğer ciddi rekabetçi oynuyorsanız 24 inç 240Hz seçin. Eğer ortalama sürede rekabetçi oynuyorsanız ve film/dizi izliyorsanız 27 inç 2K seçin. Ben 27 inç 2K olanı aldım kendime gayet memnunum. Cs-Go ve Valorant'ta da sıkıntı çıkarmıyor. Günlük olarak oynuyorum.

Hocam eğer ciddi rekabetçi oynuyorsanız 24 inç 240Hz seçin. Eğer ortalama sürede rekabetçi oynuyorsanız ve film/dizi izliyorsanız 27 inç 2K seçin. Ben 27 inç 2K olanı aldım kendime gayet memnunum. Cs-Go ve Valorant'ta da sıkıntı çıkarmıyor. Günlük olarak oynuyorum.
Bi şey sorucam 27 inç full HD 280hz bir monitör ekran kartı ve işlemciye yük bindirir dimi, yani işlemcinin ve ekran kartının gücüne göre ekran da pikselleşmeler olur dimi yani ekran kartın ne kadar iyiyse ekran da o kadar az piksel görürüz öyle biliyorum eğer öyle değilse 280 hz 24 inç tercih ederim.

Bi şey sorucam 27 inç full HD 280hz bir monitör ekran kartı ve işlemciye yük bindirir dimi, yani işlemcinin ve ekran kartının gücüne göre ekran da pikselleşmeler olur dimi yani ekran kartın ne kadar iyiyse ekran da o kadar az piksel görürüz öyle biliyorum eğer öyle değilse 280 hz 24 inç tercih ederim.
Evet ve 27 inç ile 1080p mantıksız. Pikselleri sayarsınız. 24 inç 280Hz daha mantıklıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı