ASUS TUF vs Acer Nitro vs Acer Aspire

Bütçe
20000
3050'de alınmaz ki?
@MEB18 @yiğitarda

Dislike atacağınıza, elinizdeki o telefonu, bilgisayarı birazcık da araştırmak için kullanın. 3050 ekran kartlı laptop neden alınmaz açın bakın.

3050'lerin TDP'leri 40W. Yani beş para etmez demek. Bilmiyorsanız konuşmayın, dislike atmayın, bilen birinden öğrenin, milleti yanlış yönlendirmeyin, insanı sinir etmeyin.

@MEB18 @yiğitarda

Dislike atacağınıza, elinizdeki o telefonu, bilgisayarı birazcık da araştırmak için kullanın. 3050 ekran kartlı laptop neden alınmaz açın bakın.

3050'lerin TDP'leri 40W. Yani beş para etmez demek. Bilmiyorsanız konuşmayın, dislike atmayın, bilen birinden öğrenin, milleti yanlış yönlendirmeyin, insanı sinir etmeyin.
bunu almayı dusunuyorum bugun, almamalı mıyım? bu fiyat bandında bana onerebilecegin bir laptop var mı? cok ses cıkarmasını istemiyorum tek problmemim bu.

@MEB18 @yiğitarda

Hocam bütçe 20000 büyük bir indirim vs yakalamadıkça 3050 ekran kartından daha yüksek bir kart bulması zor.

Nitro, Aspire işlemciden kaybediyor. TUF ise ekran kartı ve RAM'den. FPS oyunları oynuyorsan çift kanal RAM ve iyi bir işlemci şart. Bu bütçede Nitro'dan iyisi de yok.
Nitro, Aspire işlemciden kaybediyor. TUF ise ekran kartı ve RAM'den. FPS oyunları oynuyorsan çift kanal RAM ve iyi bir işlemci şart. Bu bütçede Nitro'dan iyisi de yok.
Hocam 19000 ustune cikamiyorum ya, Aspire alicam galiba, ne dersiniz?

Buraya sahibinden sitesinden link atma yasak mı? Ona göre ilan atacağımda.
yasak degil galiba

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı