@MEB18 @yiğitarda3050'de alınmaz ki?
bunu almayı dusunuyorum bugun, almamalı mıyım? bu fiyat bandında bana onerebilecegin bir laptop var mı? cok ses cıkarmasını istemiyorum tek problmemim bu.@MEB18 @yiğitarda
Dislike atacağınıza, elinizdeki o telefonu, bilgisayarı birazcık da araştırmak için kullanın. 3050 ekran kartlı laptop neden alınmaz açın bakın.
3050'lerin TDP'leri 40W. Yani beş para etmez demek. Bilmiyorsanız konuşmayın, dislike atmayın, bilen birinden öğrenin, milleti yanlış yönlendirmeyin, insanı sinir etmeyin.
Verdiğin linkteki laptop da 3050 ekran kartlı. Alınmaz.bunu almayı dusunuyorum bugun, almamalı mıyım? bu fiyat bandında bana onerebilecegin bir laptop var mı? cok ses cıkarmasını istemiyorum tek problmemim bu.
@MEB18 @yiğitarda
Dislike atacağınıza, elinizdeki o telefonu, bilgisayarı birazcık da araştırmak için kullanın. 3050 ekran kartlı laptop neden alınmaz açın bakın.
3050'lerin TDP'leri 40W. Yani beş para etmez demek. Bilmiyorsanız konuşmayın, dislike atmayın, bilen birinden öğrenin, milleti yanlış yönlendirmeyin, insanı sinir etmeyin.
Hocam bütçe 20000 büyük bir indirim vs yakalamadıkça 3050 ekran kartından daha yüksek bir kart bulması zor.
Hocam 19000 ustune cikamiyorum ya, Aspire alicam galiba, ne dersiniz?Nitro, Aspire işlemciden kaybediyor. TUF ise ekran kartı ve RAM'den. FPS oyunları oynuyorsan çift kanal RAM ve iyi bir işlemci şart. Bu bütçede Nitro'dan iyisi de yok.
Nitro, Aspire işlemciden kaybediyor. TUF ise ekran kartı ve RAM'den. FPS oyunları oynuyorsan çift kanal RAM ve iyi bir işlemci şart. Bu bütçede Nitro'dan iyisi de yok.
yasak degil galibaBuraya sahibinden sitesinden link atma yasak mı? Ona göre ilan atacağımda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.