ASUS TUF vs. Acer Nitro vs. Ideapad Gaming vs. Monster Abra

Arkadaşlar, önümüzdeki günlerde bir gaming laptop almayı düşünüyorum.
  • ASUS TUF
  • Acer Nitro
  • Lenovo Ideapad Gaming 3
  • Monster Abra

Bu markalardan sizce hangisini almalıyım?
İşlemci olarak AMD mi İntel mi tercih etmeliyim?
Sizin önerdiğiniz başka marka var mı?
Asus TUF soğutması iyi değil, Acer Nitro ekranı kötü, Monster Abra ise kasası kalitesiz, ben bu seçimler arasından Lenovo IdePad Gaming 3 tercih ederdim.

Lenovo tavsiye ederim, işlemcide de 4. Nesil AMD tek geçerim. Intel'in hiçbir şansı yok o yönden, büyük beklentiyle gelen 11. Nesil bile pek bir şey beceremedi. Özellikle 4600H şu an hem uyguna bulunabiliyor hem de masaüstü seviyesinde performans veriyor.

Lenovo Lenovo Ideapad Gaming 3 82Ey00D3Tx R5-46 - Morhipo

GTX 1650Ti olan bu sitede biraz daha ucuza satılıyor. Güvenilir bir site mi?
Güvenilir diye biliyorum ama yine de kesin bir şey diyemem, bakmak lazım.
Bu fiyatta 4600H varken 10300H asla alınmamalı hocam, performans olarak yaklaşmıyor bile. Hani yanında 1660Ti falan olsa yine bakılabilir de öyle bir avantajı da yok.

Bu fiyatta 4600H varken 10300H asla alınmamalı hocam, performans olarak yaklaşmıyor bile. Hani yanında 1660Ti falan olsa yine bakılabilir de öyle bir avantajı da yok.
Bu fiyata 1660TI maalesef bulamazsınız. AMD işlemci laptopta fazla ısındığı için önermedim ancak alınabilir haklısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı