Asus TUF vs Monster Abra

Makaleler
1
ASUS Tuf Gaming almayı düşünüyorum. Ryzen 7 4800H, 1650 Ti panel sadece 60Hz, bu sıkıntı değil e-spor oyunları oynamıyorum. Bu modellerde ısınma sorunu var diyorlar ama turbo boost kapalı olunca ciddi ısı düşüşleri oluyor. 90-95'den 80 derecelerde sabitleniyor neredeyse. Böyle düşünürsek sizce alınır mı? Bir de aklımda Monster var, o da 1650 Ti panel 120Hz işlemcisi ise Intel i7 10750H, oyunlarda araştırdığımda bazı yerlerde 5-10 fps fark gördüm Intel lehine bu doğru mu? Uzun kullanım anlamında Asus aklıma yatıyor, kasası çok iyi, 5-6 yıl rahat götürür gibi. Fiyatları aynı düzeyde, hangisi iyi tercih olur?

Ben Monster kullanıcısıyım herkese de öneriyorum. Ama bu aldığında arıza olmayacak anlamına gelmez. Teknoloji şans işi. Hem işlemci yönünden hemde ekran tazeleme hızından ötürü Monster tercih ederdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı