trustright
Decapat
Daha fazla
OCCT gibi bir işkence testine sokmadım ancak RT açık en yüksek ayarlarda bir defasında akşam uyumadan önce Cyberpunk açık unutmuştum, bunu biraz işkence testi gibi görebiliriz. Sıcaklık hiç 56'yı geçmemişti (OC hali ile). Tabi bu konuda GPU altına yerleştirdiğim fanın etkisi de biraz olabilir. Kasam da Lian Li 216, Arctic 280 (140x2) çıkış fanı ile kasanın arkada 140 çıkış fanı var. Önce de 160x2 giriş fanları ile GPU altında olan 120 p12 havayı yukarı doğru iten fan var.Vanguard'ı taksitle bulursam affetmeyeceğim. Ama Vatan ara ara rog'u 55k'ya çekiyor. hangisi önce denk gelirse onu alacağım artık. Geçenlerde Rog'u 55'e almadım sırf vanguard alacağım diye ama vanguard'da şimdi bitti, piyasada da kalmadı ne zaman gelir kim bilir. Nasip diyelim. Siz hiç OCCT tarzı bir işkence testine soktunuz mu? bu konuda birkaç değer yazmıştım.
Vanguard'ı bulması gerçekten biraz zor. Her zaman sınırlı sayıda stoklara getiriliyor. Tahminimce üretiminin sınırlı olması da etki ediyor. Ben 57'ye faizsiz 3 taksit ile aldım. Açıkçası ben aldıktan sonra 54'e düştüğü oldu.