ASUS TUF X570 PLUS alınır mı?

1230 TL'ye X570 anakart, bence alınır. TUF Gaming serisi biraz sıkıntılı olsa da anakartları kronik sorunlu değil. Daha önce 2 TUF Gaming laptobum iade/değişim olmuştu. Bence 1230 TL'ye uygun fiyat o fiyata B450 TUF Pro satılıyordu

1230TL'ye nerede buldunuz? Performans bakımından sizi üzmez.

Hocam ben devamlı sahibinden vb. siteleri yokluyorum. İhtiyacım olmasa bile uygun gördüğüm ürünü alır kenara koyarım. Uzun süre önce favorilerime eklemiştim arkadaşı aradım konuştum 1.200 TL'ye bırakırsan alabilirim
Falan 1.230 TL'de anlaştık hafta içi bana yollayacak.
Elimde MSI B450 GAMING Plus Max anakart var Ryzen 5 3600 işlemciyi 4.4 GHz stabil çalıştırıyorum. Bu anakartla nasıl bir OC performansı alırım? Şu anki anakartıma nazaran performans artışı olur mu?

Hocam ben devamlı sahibinden vb. siteleri yokluyorum. İhtiyacım olmasa bile uygun gördüğüm ürünü alır kenara koyarım. Uzun süre önce favorilerime eklemiştim arkadaşı aradım konuştum 1.200 TL'ye bırakırsan alabilirim.
Falan 1.230 TL'de anlaştık hafta içi bana yollayacak.
Elimde MSI B450 GAMING Plus Max anakart var Ryzen 5 3600 işlemciyi 4.4 GHz stabil çalıştırıyorum. Bu anakartla nasıl bir OC performansı alırım? Şu anki anakartıma nazaran performans artışı olur mu?

Anakartlar performansa doğrudan katkı sağlamaz. Ama dolaylı yoldan (OC potansiyeli) katkı sağlar. Aldığınız anakartın soğutması daha iyi olduğu için daha iyi bir OC performansı alırsın. Hem de chipset farkından dolayı daha yeni teknolojilere de sahip olursun. Hayırlı olsun.

Anakartlar performansa doğrudan katkı sağlamaz. Ama dolaylı yoldan (OC potansiyeli) katkı sağlar. Aldığınız anakartın soğutması daha iyi olduğu için daha iyi bir OC performansı alırsın. Hem de chipset farkından dolayı daha yeni teknolojilere de sahip olursun. Hayırlı olsun.

Teşekkürler 🙏
Bebek elime ulaştı inşallah her hangi bir sıkıntı yaşamam. ☺️

Dosya Ekleri

• IMG_20201202_184108.jpg
    IMG_20201202_184108.jpg
    161 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı