MSI MPG X570 Edge Wi-Fi vs ASUS TUF Gaming X570-PLUS

Askin90

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi geceler. Bildiginiz gibi Amazon Prime indirimleri var.
MSI MPG X570 Edge Wi-Fi(1577 TL) ile ASUS TUF Gaming X570-PLUS(1620 TL) anakartlari arasinda kaldim.
İşlemcim 3900X ve sivi sogutma kullanacağım. Sizce hangi anakarti tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle ASUS olanı kullanın. 2000 lira civarı veya altı için en iyi X570 anakart modeli Asus TUF X570-plus modelidir. Alternatif modellerde vardır ama yaklaşık bu fiyat bölgesi için mevcut MSI X570 anakartlarındaki VRM MOSFET kalitesinin düşük olduğu iddia ediliyor.

Asus ve MSI için yukarıda yazılı iki iddianın sahibi YouTube'daki Hardware Unboxed kanalıdır. Pek çok modeli kıyaslayarak bu sonuca varmışlar. Ayrıca TUF X570-plus için mevcut olan diğer yabancı ve yerli inceleme içeriklerinden vardığım sonuç, X570 için fiyatına nazaran en iyi anakartlardan birisi olduğudur.

Ben wi-fi adaptörü içermeyen TUF X570-plus anakart sahibi olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. Kartı çok zorlamadığım da bir gerçek. Az yakan çok kaçan bir işlemci (R7 3700x) ile kullanıyorum. Bir ara DRAM hataları yüzünden canım sıkılıyordu. Sanki RAM bozukmuş gibi açılışta takılıp kalma ve nadiren de olsa sistem açıkken tamamen kilitlenip kalma sorunu ortaya çıkmıştı. Son BIOS güncellemesi ile çözüme kavuştu. An itibari ile sorunsuz olarak kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı