ASUS TUF X570-Plus Gaming ve AMD Ryzen 7 3700X Sistem

Ağustosu bekle ekran kartı için. Ayrıca msi mpg x570 gaming edge wifi sıvı soğutucu hediyesi var. Onu alman iyi olur. Güç kaynağı olarak 750w gold plus full modüler psu almanı tavsiye ederim. Rami de 3600 mhz al.

Ağustosu bekle ekran kartı için. Ayrıca msi mpg x570 gaming edge wifi sıvı soğutucu hediyesi var. Onu alman iyi olur. Güç kaynağı olarak 750w gold plus full modüler psu almanı tavsiye ederim. Rami de 3600 mhz al.
Fiyatı arttırmak istemiyorum. Bütçemi zorluyor durumdayım zaten.RAM MHz’i yeterli diye düşünüyorum. Sapphire markasının ekran kartını almamı önerir misiniz? MSI’la aralarındaki 300 küsür liralık farkı güç kaynağına katarım daha iyi olur gibime geliyor. Sistemi alacağım yer aralarında hiçbir fark yok sadece markanın ismi yüzünden bu fiyat farkının oluştuğunu söyledi. Bende sizlere soruyorum sizce Sapphire alınır mı? AMD’nin ekran kartlarını yapan bir firma sonuçta.

Ekran kartlarının daha fazla fanlı modellerini beklicem. Peki dediğin anakartı alırsam sıvı soğutmayı kim veriyor? Aldığım dükkan direk veriyor mu?

RAM konusunda dediğini yapamıcam.

İkisi de iyi anakartlar. Msi dan sıvı soğutucu hediyesi var. Asus ta daha hızlı wifi var ama o kadar önemliyse senin için onu alırsın. Ama ethernet bağlıcaksan msi da alabilirsin. Ayrıca istediklerini gönderirsen kabul edilmemesi imkansız.

İkisi de iyi anakartlar. Msi dan sıvı soğutucu hediyesi var. Asus ta daha hızlı wifi var ama o kadar önemliyse senin için onu alırsın. Ama ethernet bağlıcaksan msi da alabilirsin. Ayrıca istediklerini gönderirsen kabul edilmemesi imkansız.
Asus anakartın ne kadara çıkıcağını bilmiyorum. Ben MSI anakart alıcam. Ama sen sıvı soğutma hediyesi var ondan al dediğin için biraz daha para katıp senin dediğini mi alsam diyorum. Birde 2 tane NVMe M.2 SSD takılıyor dimi dediğin anakarta?

Tabi ama birine soğutucu takılıyor, diğeri boşta ama asusta hiç yok. Msi ın sitesinden özelliklerine bakarsın. Ben aldım memnunum şuan.
2 li ve 3 lü versiyonları 2-3 bin tl lere kadar çıkıyor.
Gigabyte çıkarmış bi ssd kendinden bakır soğutuculu 1tb 259 dolar amazonda. Yada corsair mp600 var. İlerde para birikince alıcam.
Bu ssd ler pcie 4.0 kullanıyor. 5gb okuma yazma var ikisinde de.

Tabi ama birine soğutucu takılıyor, diğeri boşta ama asusta hiç yok. Msi ın sitesinden özelliklerine bakarsın. Ben aldım memnunum şuan.
2 li ve 3 lü versiyonları 2-3 bin tl lere kadar çıkıyor.
Gigabyte çıkarmış bi ssd kendinden bakır soğutuculu 1tb 259 dolar amazonda. Yada corsair mp600 var. İlerde para birikince alıcam.
Bu ssd ler pcie 4.0 kullanıyor. 5gb okuma yazma var ikisinde de.
Ben Corsair Force 960 GB MP510 NVMe M.2 SSD ve Samsung 250 GB 970 EVO NVMe M.2 SSD’sini takmaya karar verdim. İkisi içinde daha uzun vadeli ve iyi SSD’ler diyebiliriz sanırım?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı