ASUS TUF X870E Plus Wi-Fi anakarttaki USB portlarının hangisi CPU'ya bağlı?

romantikpheax

Hectopat
Merhaba, ASUS TUF X870E Plus anakart kullanmaktayım. CPU baglantılı USB portları varmış, chipset ve CPU baglantılı USB portları hakkında pek bilgim yok kabaca CPU baglantıları daha az gecikme sağlıyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Mouse CPU portuna bağlamak istiyorum, bu anakartta hangisi ve Type-C portları 40 Gbps, dongle takılan bir ucu USB. Bu sebepten deneyemiyorum. 2 baslığı Type-C kablosu alıp birini PC diğeri dongle taksam farkı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek hızlı portlar CPU'ya bağlı olur, bazen 10-20 Gbps portların bir ya da ikisini chipset üzerinden bağlayabiliyorlar.

Sizdeki kartın bu şemasını bulamadım, belirtmemişler.

Ayrıca chipset veya CPU'ya bağlı portlarda hissedilir bir fark olacağını hiç zannetmiyorum.

Son düzenleme:
Yüksek hızlı portlar CPU'ya bağlı olur, bazen 10-20 Gbps portların bir ya da ikisini chipset üzerinden bağlayabiliyorlar.

Sizdeki kartın bu şemasını bulamadım, belirtmemişler.

Ayrıca chipset veya CPU'ya bağlı portlarda hissedilir bir fark olacağını hiç zannetmiyorum.

3 adet 10gbs var biri alta tek slot orası BIOS için olabilir en üste 2 adet var bunların hangisi daha az gecikmeye sahip nasıl test edebilirim bildiğiniz bu uygulama var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı