Asus Turbo RTX 2080 vs MSI Armor RTX 2070

Foçakomando

Decapat
Şu an bu bahsettiğim iki kart arasında kaldım web üzerinde inceleme yaptım ama tam net bilgiye ulaşamadım. Sizce Asus'un Turbo tek fanlı modelini mi almalıyım yoksa MSI Armor çift fanlı 2070 modeli mi? Aralarındaki çalışma hızı ve performans farkı ne kadar olur? Asus'un modeli hakkında pek iyi yorum yapan olmadı fan sesinden dolayı ve düşük frekanslı modeli olduğunu söylediler. Destek olursanız sevinirim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turbo modeli de RTX 2070 olsa MSI Armor derdim ama RTX 2080 iken almak için düşünülebilir.
Blower fanlar ses yapabilir, bu sizin için sorun değilse alabilirsiniz.

Şu an bu bahsettiğim iki kart arasında kaldım web üzerinde inceleme yaptım ama tam net bilgiye ulaşamadım. Sizce Asus'un Turbo tek fanlı modelini mi almalıyım yoksa MSI Armor çift fanlı 2070 modeli mi? Aralarındaki çalışma hızı ve performans farkı ne kadar olur? Asus'un modeli hakkında pek iyi yorum yapan olmadı fan sesinden dolayı ve düşük frekanslı modeli olduğunu söylediler. Destek olursanız sevinirim. İyi günler.
Armor modelini kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Çok fazla ısınıyor kart. Gerek yük altında, gerekse boşta.

Kardeş Asus Turbo RTX 2080'i al. Çünkü diğerine nazaran GPU'su daha güçlü. Soğutmasına da gelince blower tarzı fanlar ses çıkartabiliyor ama güzel soğutuyor.

Armor modelini kullanıyorum. Hiç memnun değilim. Çok fazla ısınıyor kart. Gerek yük altında, gerekse boşta.
Merhaba aynı sorun bende de var. 2070 in genel durumu mu bu? kasanın dışından bile elimle dokunsam sıcaklık baya hissedilir seviyelerde. Bu durum ile ilgili ne gibi bir öneride bulunabilirsiniz?

Merhaba aynı sorun bende de var. 2070 in genel durumu mu bu? kasanın dışından bile elimle dokunsam sıcaklık baya hissedilir seviyelerde. Bu durum ile ilgili ne gibi bir öneride bulunabilirsiniz?
Kasanın hava akışını yeterliliğini kontrol edin. Otomatik fan kontrol ayarını yapın. Çözüm olmazsa Armor modelini satıp, başka bir model alın derim. Zira Armorlar gereğinden fazla ısınıyorlar.

Blower fanlı RTX 2080 kat kat iyi seçim olur. Hatta ısınma sorunu yaşarsanız deviri arttırırsınız sese sebep olur ama kulaklıkta oynadığınızı varsayarsak sorun teşkilat etmez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı