ASUS USB N10 Wi-Fi adaptörü ısınıp kapanıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
Anakart
B450m
İşlemci
Ryzen 5 3600
ASUS USB N10 kullanıyorum internet bayağı sık kesiliyordu ve sorunun ısınma sonucu aletin kendini kapatması olduğunu anladım. Bu aletin ısınıp kapanmaması için bir ayar var mı? Çok ısınması benim için bir problem değil yakında Ethernet çekmeyi düşünüyorum yanarsa yansın. Bayağı bir eskiden 25 liraya almıştım.

Ufak bir fan varsa yanına koy başka yapacak bir şeyin yok idare et ben Ethernet'e geçtim ohh dünya varmış. Evin içindendemi bilmiyorum ama içindeyse ve oda çok sıcaksa ısınır. Etrafına 4 köşe karton kutu koy üstü açık olsun oda ısısından daha az etkilenir. Ayarlarından uykuda kapanmasını tıkı kaldırabiilirsin sürücü kısmından bak farklı başka ayarıda olabilir orada.

Ufak bir fan varsa yanına koy başka yapacak bir şeyin yok idare et ben Ethernet'e geçtim ohh dünya varmış. Evin içindendemi bilmiyorum ama içindeyse ve oda çok sıcaksa ısınır. Etrafına 4 köşe karton kutu koy üstü açık olsun oda ısısından daha az etkilenir. Ayarlarından uykuda kapanmasını tıkı kaldırabiilirsin sürücü kısmından bak farklı başka ayarıda olabilir orada.

Hocam Ethernet çekeceğim ama taşınma durumları var ondan dolayı çekmedim şu karton olayını bir deneyeyim teşekkürler.
Şöyle termal macun sürdüm verimli gibi görünüyor hiç kopma yapmadı şimdiye kadar. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20220411_135720.jpg
    IMG_20220411_135720.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı