Çözüldü USB Wi-Fi adaptörü sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

overrman

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, ikinci el bir bilgisayar aldım Windows 10'u kurdum kablo ile internete bağlayamadığım için daha önce dizüstü bilgisayarımda kullandığım Wi-Fi adaptörünü kullanmaya karar verdim fakat bilgisayara adaptörü taktığımda adaptör ile ilgili yaptığım hiçbir şey tepki vermiyor. Örneğim adaptör takılıyken bağdaştırıcı ayarlarına bastığımda hiçbir tepki alamıyorum çıkardığım anda açılıyor. Sürücüsünü kurarken de yükleme yarıda kalıyor devam etmiyor. Sorunun kaynağını ilk önce işletim sistemi sandım çünkü denemek için ilk başta Win 8.1 kurmuştum aynı şeyleri yaşamıştım, Win 10'da da aynısını yaşıyorum. Başka bir cihazda sürücüleri kurduktan sonra sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Sorunun kaynağı HDD olabilir mi? Çünkü eski kullanmadığım HDD'mi kullanıyorum şu anda, önceden de arada sıkıntı çıkartıyordu.

Bilgisayarın özellikleri:
-i5 750.
-Gigabyte P55 anakart.
-6 GB RAM.
-ATI HD 4870 ekran kartı.
-WD Blue 1 TB 2.5 inc HDD.

Çözüm
Sorunu çözdüm. Bios sürümü e baktım F3 yazıyordu en son çıkan sürüm F8’miş. Bios update yaptıktan sonra direk düzeldi sorun.
Öncelikle verdiğim linkten size gereken driverleri indirin.
D-Link DWA-131 Wireless Driver
Sonra aygıt yöneticisinden Wifi adaptörünüzün driverini kaldırıp PC'nizi Yeniden başlatın.
Sonra indirdiğiniz driveri kurun.
Yazdıklarınızı yaptık fakat hala aynı değişen bir şey olmadı maalesef.

Aldığınız hata nedir?
Driver sorunsuz bir şekilde yüklendi fakat yazdığım hatalar hala devam ediyor ve herhangi bir WiFi ağı gözükmüyor.
Bağdaştırıcı ayarlarına yine giremiyorum Adaptör takılıyken hatta bilgisayarı yeniden başlattığımda klavye ve fare çalışmadı Adaptörü çıkardığım zaman tekrar çalışmaya başladılar.

Son düzenleme:
Sorunu çözdüm. Bios sürümü e baktım F3 yazıyordu en son çıkan sürüm F8’miş. Bios update yaptıktan sonra direk düzeldi sorun.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı