ASUS USB N14 Wi-Fi Adaptör Kurulumu Nasıl Yapılır?

hkndmrlp42

Hectopat
Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. Dün Asus N14 ürünü sipariş ettim, bugün elime ulaştı. Bu ürünü kurmak için içinden çıkan CD ile kurulum yapmak yeterli mi yoksa hem modem hem de adaptörün WPN tuşlarına basmak gerekiyor mu? Gerekiyorsa hangi sırayla? Ayrıca kurulumdan sonra yapmam gereken herhangi bir ayar var mı? Şimdiden teşekkürler.

Pc ye tak windows tanıyabilir. Tanımazsa sürücüsünü kur çalışması lazım, çalışmaz ise aygıt yöneticisinden sürücü güncellemesi yap.

Pc ye tak windows tanıyabilir. Tanımazsa sürücüsünü kur çalışması lazım, çalışmaz ise aygıt yöneticisinden sürücü güncellemesi yap.
Cevabınız için teşekkürler. Yanıt verdiğinizde bildirim gelmedi foruma giriş yapınca cevabınızı görebildim geç oldu kusura bakmayın. Dediğiniz gibi windows tanıdı. 10 pro 64 kullanıyorum sürücü 2014 yılına ait ancak sorunsuz çalıştığından şimdilik güncellemedim. Sorun çıkartırsa güncellerim. Tekrardan teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı