Asus ve i7 Tabanlı Sistem Tavsiyesi

Maestro.

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Çevirmen
Ekran kartı Asus GTX 950 falan olan, işlemcisi i7 olan, güncel oyunları takılmadan açan bir sistem soruşturuyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Ekran kartı Asus GTX 950 falan olan, işlemcisi i7 olan, güncel oyunları takılmadan açan bir sistem soruşturuyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Sana söyleyeciğim öncelikle bir ssd alman 240gb sana yeter de artar.İşletim sistemini ssdye kurarsın.Sonrasında is 1 tb'lik bir hdd alabilirsin.Çünkü 240gb ssd ye güncel olan oyunlardan en fazla 4 tane felan yükleyebilirsin. İstersende eğer bütçen varsa hdd almak yerine ssdnin boyutunu büyütebilirsin.Sonrasında ise intel core i 4790k işlemci önerebilirim size.Güçlü bir işlemidir ve performansa yönelik çalışır 4.0 ghz ile çalışır ve 8mb önbelleği vardır. Ekran kartı gtx 950 iyidir.İşinizi fazlasıyla görür. Ram ise 16gb kingston hyperx fury olabilir. Benim önerilerim bunlar , toplayacağın sistem şimdiden hayırlı olsun

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı