Peki F/P olarak kasa+psu önerebilirmisiniz en az 500wÖn panelde havalandırma için yeterince geniş bir alan bırakılmamış gibi görünüyor. Bana göre F/P olarak pek iyi değil. Daha iyi alternatifleri mevcut.
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Tam da onu ekliyordumüstteki kasa da güzel bir seçenek. Eğer bütçenizi ve sistem bileşenlerinizi belirtirseniz kasaların sizin için uygun olup olmadığını söyleyebiliriz.
Ben çok güzel buldum bugün bir adet aldım daha kargoya vermediler istiyorsan bekle birkaç güne gelir fotoğrafları ve kalitesini paylaşırım.Arkadaşlar bu kasayı incehesap'ta 285 TL'ye buldum sizce nasıl kasadır F/P açısından.
Sharkoon 650w öneririm bundan da aldım Alman şirketi yamuk mal yapmazlar, zaten Recep abi de kullandı bir sisteminde fiyat performans canavarı itopya'da 299 TL idi fakat pahalanmış 303 TL ye incehesap.com üzerinden alabilirsiniz beraber alınca 587 TL tutuyor, ama acele edin acayip satılıyor stok sorunu yaşayabilirsiniz...Peki F/P olarak kasa+psu önerebilirmisiniz en az 500w
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.