Asus VG245H alınır mı?

5000TL cok ortada bir butce. Parcalar yurt disindan alinacaksa belki 5000'den ucuza gelebilir asagida attigim sekilde. (5650TL civarı böyle)
Monitor kullanim amacina gore degisir. Fiyatina gore kullanmasi keyifli bi monitor asagida yazdigim. Pro seviye rekabetci oynamayi dusunuyorsaniz monitor icin farkli tavsiyeler alirsiniz.
Screenshot_2017-12-17-15-10-24.png
 
AMD şu an için fiyat/performans yönünde tercih edilebilir. Intel 8. nesil daha pahalı. Sırf Intel alacağım diye sistemde ordan burdan ekran kartından kısmak mantıksız. Anakartlar daha tam olarak güncellenmedi. Anakartları bekleyecek iseniz 8. nesil Intel tercih edebilirsiniz. 2018 ilk çeyrekte bulunabilecek. 7. nesil almak da mantıksız. 1500X soğutucusuyla olsun, O.C. imkanıyla olsun bence GTX 1060 için çok uygun ve iyi. 7. nesil Intel'den daha iyi bir tercih. (y)

Galax evet iyi bir marka. Araştırabilirsiniz. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı