İnceleme ASUS VG248Q1B 0.5ms 165 Hz monitör

Dün gece yarısı sipariş verdim Turkcell pasajdan 3500 liraya, teşekkür ettim geri bildirim için. Hiç 75Hz üstü tecrübem olmamıştı, 165 Hz nasıl olur merak ediyorum.

İfadeler: Pxn
Dün gece yarısı sipariş verdim Turkcell pasajdan 3500 liraya, teşekkür ettim geri bildirim için. Hiç 75Hz üstü tecrübem olmamıştı, 165 Hz nasıl olur merak ediyorum.
Monitörü ben de almayı düşünüyorum da renkleri nasıldır merak ediyorum. Monitör eline geçtiğinde eğer müsaitsen deneyimlerini paylaşabilir misin?

Monitörü ben de almayı düşünüyorum da renkleri nasıldır merak ediyorum. Monitör eline geçtiğinde eğer müsaitsen deneyimlerini paylaşabilir misin?

ELMB standartta UFO'da hafif ghosting mi denir UFO'nun arkasında ince gölge yapıyor. Turbo'ya çekince o gölge rengi gri beyaz renginden siyaha dönüyor. LG 22MK400H-B'den geçtim renkler daha güzel daha canlı. Od de 5. seçeneği seçince de ghosting gibi bir şeyler oluyor. Yani dibine kadar zorlamamak gerek. Şimdilik tek sıkıntı içinden çıkan DP kablosu ile 165 alamamam. 144Hz üstünde çıkamadım.

Teşekkürler

Hocam blur busters testindeki uzayliyi monitordeki butun teknolojileri aktif ederek fotoğraf atabilir misiniz?
BenQ XL2411K ve bunun arasında kaldım. Aralarinda 2K fiyat farki var deger mi diye dusunuyorum eger degerse direkt BenQ alabilirim.

2K fiyat farkına oyunculuğu geliştirecek daha iyi ekipmanlar alman seni 1 nokta daha ileriye taşır.
2411k yerine tercih edilebilir, aradaki 2.000TL farka mouse pad veya mouse alınabilir.

2K fiyat farkına oyunculuğu geliştirecek daha iyi ekipmanlar alman seni 1 nokta daha ileriye taşır.
2411k yerine tercih edilebilir, aradaki 2.000TL farka mouse pad veya mouse alınabilir.
Hocam monitör varsayılan olarak 165 Hz' e ayarlı mı geliyor yoksa OC gibi bir ayar yapınca mı 165 Hz oluyor ? Bahsettiğim gibi bir ayar yapınca ghosting, override vb. sorun oluşuyor mu ?

Hocam monitör varsayılan olarak 165 Hz'e ayarlı mı geliyor yoksa OC gibi bir ayar yapınca mı 165 Hz oluyor? Bahsettiğim gibi bir ayar yapınca ghosting, override vb. sorun oluşuyor mu?

Evet od menüsünden o.c yapılıyor. Ghosting vs olmuyor. Benim denemelerinde 170Hz üstünü rahat görebildim. Override menüsü kapalı kullanıyorum, override biraz kötü çalışıyor.

Evet od menüsünden o.c yapılıyor. Ghosting vs olmuyor. Benim denemelerinde 170Hz üstünü rahat görebildim. Override menüsü kapalı kullanıyorum, override biraz kötü çalışıyor.
Hocam eğer imkanınız varsa videolu bir şekilde ufo testi paylaşabilir misiniz?

Hocam eğer imkanınız varsa videolu bir şekilde UFO testi paylaşabilir misiniz?

Hocam çalıştığım için video çekmek, yüklemek için zamanım yok. Ama size şöyle söyleyeyim, bu fiyata en başarılı tepkimeyi veren model bu. Fiyat segmentindeki en iyi UFO değerlerine bu modelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…