Asus VG248QE DVI ile 144 Hz kullanma

encopanco

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2017
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar geçen gün elime VG248QE markalı monitör geçti ve elimde Displayport yok. Kutuda gelen DVI kablosunu kullanıyorum. İlk formatı attım driverları yüklemeden önce 60 Hz gözüküyordu sonra RX 580'in bütün driverlarını kurduktan sonra 144hz de belirdi ama 144hz den tam etki almam için displayport mu gerekiyor yoksa dvi yeterli midir? Displayport ne gibi değişiklik sağlar? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanın gitsin bende Dual-DVI ile 144Hz kullanıyorum.
Şu an kullanıyorum zaten ama displayport dediğin şey 20 tl bişey almaktan kaçınmam eğer oyun performansımı etkileyecekse. Alınmalı mı arkadaşlar ? Bütçe konusundan sıkıntım yok yeter ki 144hz tam etkisini göstersin
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı