Asus VG248QE İçin Displayport ve Güç Kablosu Önerisi

S-Link tamamen kalite üzerine odaklanmış bir firma değil, bu doğru. Ancak monitörün yanında gelen kablo da emin ol sana önerdiğim kablodan çok da iyi değildir.

Bu kabloların hepsi standart mıdır hiçbir bilgim yok. Tahmin yürüterek Türkiye'deki prizden gelen güç belli olduğu için onu taşıyabilecek kapasiteye sahipler diyebilirim. @Silinen üye sana yardımcı olur herhalde. Bildiğim kadarıyla sorunsuz kullanabilmen gerekiyor, sen yinede bu konudaki yorumumu ciddiye alma.

S-Link tamamen kalite üzerine odaklanmış bir firma değil, bu doğru. Ancak monitörün yanında gelen kablo da emin ol sana önerdiğim kablodan çok da iyi değildir.

Bu kabloların hepsi standart mıdır hiçbir bilgim yok. Tahmin yürüterek Türkiye'deki prizden gelen güç belli olduğu için onu taşıyabilecek kapasiteye sahipler diyebilirim. @Silinen üye sana yardımcı olur herhalde. Bildiğim kadarıyla sorunsuz kullanabilmen gerekiyor, sen yinede bu konudaki yorumumu ciddiye alma.

Hocam ilgi ve alakanız için çok teşekkürler.

144hz için kutusundan çıkan DL-DVI kablosunu da kullanabilirsiniz.
DisplayPort için ısrar etmenizin amacı aynı zamanda sesi de almaksa şu
Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo (v1.2 2160P Altın Uçlu)
kabloyu da kullanabilirsiniz. Bizzat kullandığım bir kablo ve 144hz de herhangi bir sıkıntı yaşamadım...
Bende o kabloyu Hepsiburada'dan sipariş etmeyi düşünüyorum. Viewsonic vg2401mh'ye takıcam. Uyumlu olup olmadığını biliyor musunuz?

Ben GTX 765m MSI GE 60 kullnıyorum ve 1.4 HDMI çıkışım var. Acaba 120 Hz kullanabilirmiyim bir de 1.4 HDMI kablosu alcam fakat almadan bende olan HDMI kablosu taktım tabi Hz olarak bi şey beklemedim ama Youtube'da video izlerken ekranda sürekli bi beyaz parlama oluyor ve film izlenmicek kadar bıktırıyor sürekli bu parlamalar oluyor ve HDMI 1.4 kablo aldığımda da olur mu renk ayarı mı gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız monitörde DP girişi mevcut, herhangi bir uyumsuzluk durumunun yaşanacağını zannetmiyorum.
Laptop için mi düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı