ASUS VG248QE monitör 1050 Ti ile kullanılır mı?

• Konuyu başlatan couL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 712

couL

Hectopat
Herkese iyi günler, benim şu an mevcut sistemimde 1050 Ti ekran kartı bulunmakta ve 75Hz'lik bir monitöre sahibim. Yakın zamanda 144 Hz bir monitör alacağım. 2. el ASUS VG248QE model bir monitör buldum. Benim kafama takılan soru şudur: Genellikle Apex oynamaktayım ve aldığım FPS 80-120 arası gidip geliyor ortalama 90 diyelim. Bu modelde FreeSync desteği yok 144 FPS'lere çıkamadığım için oyunlarda kasma hissi yaşanır mı bunu merak ediyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanabilirsiniz hocam. İllaki 144 FPS alman şart değil.

O fiyat bandında AOC 24G2U var. Kendim kullanıyorum öneririm. FreeSync ve G-Sync kullanılabilir. Aynı zaman IPS panel.

Ben yanlış anlamış olabilirim belki sizi ama, benim demek istediğim 144Hz bir monitörde 90 100 FPS'ler kasma hissiyatı yaşatır mı bana onu merak ediyorum esasında @Korkmaz02
Evet ben de bu monitörü düşünüyorum almayı fakat bütçem 1100 lira şu an maksimum. O yüzden şu an için bana uzak bu monitör.

Evet ben de bu monitörü düşünüyorum almayı fakat bütçem 1100 lira şu an maksimum. O yüzden şu an için bana uzak bu monitör.

Benim önerim FreeSync destekli bir model bakmanız indirimlerle TN ya da VA panel bulabilirsiniz belki. İleri de ekran kartı yükseltmesi falan yaparsanız sorun yaşama riskiniz olmaz.

Ben yanlış anlamış olabilirim belki sizi ama, benim demek istediğim 144Hz bir monitörde 90 100 FPS'ler kasma hissiyatı yaşatır mı bana onu merak ediyorum esasında @Korkmaz02

Ben dediğinizi yanlış anlamışım. Hayır, 144 Hz'de 80-120 FPS için kasılmalar olmaz.

Benim önerim FreeSync destekli bir model bakmanız indirimlerle TN ya da VA panel bulabilirsiniz belki. İleri de ekran kartı yükseltmesi falan yaparsanız sorun yaşama riskiniz olmaz.
Ben de sizin gibi düşünüyorum aslında, biraz daha sabredip bütçe oluşturmayı deneyebilirim. Ekran kartımı yükseltmeyi de düşünüyorum fakat ilk olarak bir 144hz monitör almak istiyorum uzun vadeli parça olduğu için. Çok teşekkürler ilginiz için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel bir açıklama yapılmış. Bir izleyin isterseniz. @couL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel bir açıklama yapılmış. Bir izleyin isterseniz. @couL

Çok faydalı bir video oldu benim için çok sağolun tüm bakış açım değişti şu an artık freesync monitör bakacağım :)
Size son bir soru soracağım. Bu kullandığınız monitörde ghosting gibi problemler mevcut mu IPS olmasından dolayı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı