Selamlar. Monitör bugün bana ulaştı ve kurulumunu yaptım. Dual Link DVI ile bağladım. Driver yükledim. Sorunum şu; Nvidia Denetim Masasına girdiğimde "masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla" sekmesinde ölçekleme seçeneği olarak sadece GPU Scaling bulunuyor. Display Scaling seçeneğini göremiyorum. GPU Scaling Input Lag kattığı için benim ölçeklendirme seçeneği olarak Display Scaling kullanmam gerekiyor.
Aynı monitörü kullanan arkadaşlardan veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Edit: Ayrıca monitör menüsünden Aspect Control menüsüne de erişemiyorum. 4:3 16:9 gibi ayarların yapıldığı menü.
Yabancı forumlarda okuduğuma göre Windows 7'de böyle bir sorun yokmuş. Windows 10 geçince böyle bir sıkıntı oluyormuş sebebi ne olabilir ?
Aynı monitörü kullanan arkadaşlardan veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Edit: Ayrıca monitör menüsünden Aspect Control menüsüne de erişemiyorum. 4:3 16:9 gibi ayarların yapıldığı menü.
Yabancı forumlarda okuduğuma göre Windows 7'de böyle bir sorun yokmuş. Windows 10 geçince böyle bir sıkıntı oluyormuş sebebi ne olabilir ?