ASUS VG248QE Scaling Sorunu

mhk1353

Kilopat
Katılım
6 Haziran 2016
Mesajlar
40
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Monitör bugün bana ulaştı ve kurulumunu yaptım. Dual Link DVI ile bağladım. Driver yükledim. Sorunum şu; Nvidia Denetim Masasına girdiğimde "masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla" sekmesinde ölçekleme seçeneği olarak sadece GPU Scaling bulunuyor. Display Scaling seçeneğini göremiyorum. GPU Scaling Input Lag kattığı için benim ölçeklendirme seçeneği olarak Display Scaling kullanmam gerekiyor.
Aynı monitörü kullanan arkadaşlardan veya bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Ayrıca monitör menüsünden Aspect Control menüsüne de erişemiyorum. 4:3 16:9 gibi ayarların yapıldığı menü.

i.png


Yabancı forumlarda okuduğuma göre Windows 7'de böyle bir sorun yokmuş. Windows 10 geçince böyle bir sıkıntı oluyormuş sebebi ne olabilir ?
 
Başka monitörlerde DVI ile bağlanırsa Ekran ve GPU diye iki seçenek çıkıyordu orada. Bu monitör Dual Link DVI ile bağlı bilemiyorum sorun bu olabilir mi? Ayrıca ekran kartımda DisplayPort çıkışı yok malesef.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı