Asus VG248QE yırtılma problemi

klarnetk

Hectopat
Arkadaşlar geçen hafta bu monitörü aldım Asus ROG 553 i7 Windows 10 notebook ile kullanıyorum. Ekran kartım GTX 960. Laptopda DVI port olmadığı için HDMI çıkışından görüntü alıyorum 60 Hz. Yalnız ekranda çoğu oyunda yırtılmalar oluyor bazı oyunlarda dikey senkronizasyonu kapatınca geçiyor ama bazı oyunlarda bu ayar yok. Nvidia ayar menüsünden bu oyunların bazılarını dikey s. kapatıp deniyorum ama o da pek fayda etmedi. Vsync yok özelliklerimde. Özellikle PES 19 gibi oyunlarda yırtılmalar oluyor. Laptopu televizyonuma bağladığım zaman yırtılma olmuyor anlayamadım. Yardım edebilirseniz sevinirim, ayrıca çok ilginç bazı oyunlarda ses monitörden gelmiyor. Genelde Unreal Engine 3 motorlu oyunlarda sesler laptopdan gelmekte ama monitörden gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
144 Hz tam anlamıyla verim almak için monitörü Displayport kablo ile kullanman lazım.
Msj için teşekkür ederim onu biliyorum dostum zaten fps ile ilgili değil sormak istediğim zaten mesajımda belirtmiştim displayport girişi yok benim laptopda. Hdmı 60 desteklesiğini biliyorum sadece yırtılmaları nasıl önlerim onu halledemedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı