ASUS VG249Q Görüntü ayarları ve kullanım rehberi

Hayır. HDMI 1.4 çıkıyor. 144Hz alabilirsiniz. İkinci monitör olarak kullanıyorum ve HDMI ile DP arasında görüntü kalitesi olarak neredeyse hiç fark görmedim.

Hocam merhaba aynı monitörden bende aldım ayarlarınızı paylaşabilirmsiniz bir de sizde karelenme oluyor mu?

Hocam merhaba aynı monitörden bende aldım ayarlarınızı paylaşabilirmsiniz bir de sizde karelenme oluyor mu?
Hayır karelenme sorunu ile karşılaşmadım. Bu sorununuz varsa bence iade/değişim talep edin.
Blue Light Filter: Gündüzleri Level 0. Geceleri Level 4.
Game Visual: Günlük kullanım Racing Mode.
RPG oyunlar: RPG/Cinema Mode
FPS oyunlar: Racing/FPS Mode
GamePlus ayarları kişiye özel kendinize uygun olacak şekilde seçin.
Color: 100
Contrast: 80
Image
Trace Free:60 (80 bazen)
VividPixel: 0
FreeSync: On
ELMB: On
Volume: 100

Hocam, Trace Free'yi neye göre 60 veya 80 yapıyorsunuz ?

Hayır. Böyle sorunlar olduğunda üretim hatası vardır zaten. Garantiye gönderince panel değiştirilir. Kronik sorunlu bir model değil bu.
Konudaki monitörü aldım daha gelmedi fakat şunu sormak istiyorum, böyle bir sorun olduğunda panel değişimi yapmak sıkıntılı değil midir ? Yani garantide panel değişimi yapmak sorun yaratmaz mı ?

Konudaki monitörü aldım daha gelmedi fakat şunu sormak istiyorum, böyle bir sorun olduğunda panel değişimi yapmak sıkıntılı değil midir ? Yani garantide panel değişimi yapmak sorun yaratmaz mı ?
Hocam panel değişimi yapmak sandığınız kadar basit değil test süreçlerinden geçirmek zorundalar ilk önce asus 6 ay değişim garantisi vermekte eğer panelle alakalı bir problem yaşarsanız direk değişimi yapıyorlar diğer yandan test sürecinden geçmek zorunda bu söylediklerimin geçmez ise ne ala geçerse yapacak birşey yok ama bu konuda size yardımcı olacaklarını düşünüyorum müşteri hizmetleri kötü değil.

Konudaki monitörü aldım daha gelmedi fakat şunu sormak istiyorum, böyle bir sorun olduğunda panel değişimi yapmak sıkıntılı değil midir? Yani garantide panel değişimi yapmak sorun yaratmaz mı?

Ben Vatan'dan aldım 4 gün önce indirim hala sürüyor gittim ve panelimde sıkıntı olmadığı tüm IPS panellerde görüntünün böyle olduğunu söylediler ve monitörden aşırı memnunum. Sıfır ölü piksel var ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…