ASUS VG249Q monitörde ELBM standart ve ELMB Turbo arasında ne fark vardır?

ibrahimsttn850

Hectopat
ASUS VG249Q monitöre sahibim. Monitörde ELMB seçeneğini gördüm bu olay sanırım 1 ms olayını aktif ediyormuş.
Fakat açma yerine geldiğimde ELMB standart ve ELMB Turbo adında iki seçenek var.
Standart ile Turbo'nun arasında ne fark vardır? Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? FPS oyunları oynuyorum hangisini açmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı monitörü bende kullanıyorum ama bir tek 144Hz ayarını yaptım ayar yapmadan 1ms de çalışmıyor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 5. dakikadan itibaren izleyin. ELMB Turbo daha iyi galiba.
ASUS VG249Q monitöre sahibim. Monitörde ELMB seçeneğini gördüm bu olay sanırım 1 ms olayını aktif ediyormuş.
Fakat açma yerine geldiğimde ELMB standart ve ELMB Turbo adında iki seçenek var.
Standart ile Turbo'nun arasında ne fark vardır? Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? FPS oyunları oynuyorum hangisini açmalıyım?

Hocam ayarı denedim ama parlaklık azaldı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı