ASUS VG249Q vs LG 24GN600

Rockbery

Kilopat

Merhabalar, bu iki monitörü dün akşam Vatan Bilgisayar'da inceledim.

ASUS'un pivot özelliğinin olması benim için önemli lakin aynı video oynatıldığı halde LG'de çözünürlük ve kalite netliği daha iyiydi. LoL oyununda sağ alttaki karakter göstergesini kıyasladım. ASUS sanki kurşun kalemle yazılmış da çok ince bir el sürtersiniz ya netliği gider o şekildeydi. Görevliye sorduğumda ASUS VGA ile bağlı, LG HDMI ile bağlı yani ondan olabilir dedi. Bağlantıları değiştirmek istediğimizde kablolar yetişmedi. Kapanmasına da 5 dakika vardı, çok uğraşamadık.

Görüntü kalitesi, 1ms GtG değerinden ve HDR desteğinden dolayı aklım LG'de kaldı ama masama uygun değil boyut ve kullanış olarak. Görüntü netliğini VGA yüzündendir deyip pivot için ASUS alayım dediğimde ise bazı olumsuz yorumlara rastladım yabancı kaynaklarda.

Bu akşam aksilik olmaz bir karara bağlayabilirsem gidip deneyip almak istiyorum. Orada açtırıp ölü piksel varsa direkt değişim yapılabileceğinden ve iade ürün kullanmadığımdan emin olmak için internetten almayı düşünmüyorum.

Monitörü sadece oyun oynamak için değil; film izlemek, internette gezmek için de kullanıyorum.
Kullanan, tecrübeli deneyimli arkadaşların fikir ve önerilerine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
LG modelini alın. 300 TL fark var arada.
ASUS VG249Q kullanmaktayım. Buna rağmen bu farkı vermeye değmez diyorum.

GTG olması daha iyi. Bu sebeple LG modeline dahi direkt olarak yönelebilirsiniz.

LG modelini alın. 300 TL fark var arada.
ASUS VG249Q kullanmaktayım. Buna rağmen bu farkı vermeye değmez diyorum.

GTG olması daha iyi. Bu sebeple LG modeline dahi direkt olarak yönelebilirsiniz.
Performans olarak bir fark olmayacaksa aradaki farkı göz ardı edebilirim. Bildiğim kadarıyla Asusun daha çok ek özellikleri var modları var. Siz memnun musunuz bir sorun yaşadınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…