Rockbery
Kilopat
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23,8'' 24GN600-B UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-FreeSync Oyuncu Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 23,8'' 24GN600-B UltraGear Full HD 1ms 144Hz G-FreeSync Oyuncu Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Merhabalar, bu iki monitörü dün akşam Vatan Bilgisayar'da inceledim.
ASUS'un pivot özelliğinin olması benim için önemli lakin aynı video oynatıldığı halde LG'de çözünürlük ve kalite netliği daha iyiydi. LoL oyununda sağ alttaki karakter göstergesini kıyasladım. ASUS sanki kurşun kalemle yazılmış da çok ince bir el sürtersiniz ya netliği gider o şekildeydi. Görevliye sorduğumda ASUS VGA ile bağlı, LG HDMI ile bağlı yani ondan olabilir dedi. Bağlantıları değiştirmek istediğimizde kablolar yetişmedi. Kapanmasına da 5 dakika vardı, çok uğraşamadık.
Görüntü kalitesi, 1ms GtG değerinden ve HDR desteğinden dolayı aklım LG'de kaldı ama masama uygun değil boyut ve kullanış olarak. Görüntü netliğini VGA yüzündendir deyip pivot için ASUS alayım dediğimde ise bazı olumsuz yorumlara rastladım yabancı kaynaklarda.
Bu akşam aksilik olmaz bir karara bağlayabilirsem gidip deneyip almak istiyorum. Orada açtırıp ölü piksel varsa direkt değişim yapılabileceğinden ve iade ürün kullanmadığımdan emin olmak için internetten almayı düşünmüyorum.
Monitörü sadece oyun oynamak için değil; film izlemek, internette gezmek için de kullanıyorum.
Kullanan, tecrübeli deneyimli arkadaşların fikir ve önerilerine açığım.
Son düzenleyen: Moderatör: