Birkaç gündür bu monitörü kullanıyorum, denemediğim ayar kalmadı neredeyse. Özellikle sarı rengi yeşilimtırak gösteriyor ve bu çok rahatsız edici. Ayrıca renk skalası kötü diyorlar, sizce iade etmeli miyim?
Eğer bahsettiğiniz monitör VG249Q1R ise kesinlikle iade edip VG249Q olanı almanızı öneririm. Pivot ayarı var, daha "monitör" gibi. Karşılaştırdığınızda kalitesi belli oluyor. Ayrıca VG249Q1R 165hz, yani overclock (hız aşırtma) yapılmış. %lik olarak çok az olan artış için hız aşırtmaya ve verilen paraya değmez. VG249Q1R çok ince. Üstte beyazlıklar (ışık sızmaları) görülebilir (Ben aldığımda gördüm; iade edip yenisini aldım, hem ışık sızması hem ölü piksel çıktı. Sanki malzemeden çalmışlar gibi ) Bu yüzden bence kesinlikle iade edip VG24Q almalısın.
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TUF Gaming VG249Q1R Oyuncu Monitörü – 23.8 inç Full HD (1920 x 1080), IPS, 165Hz'e Hız Aşırtılabilir (144Hz) Herkese merhaba, Sırf bu monitör hakkında deneyimlerimi paylaşabilmek için uzun süredir takip ettiğim ama üye olmadığım sosyal bölümüne üye oldum. Bu monitörü alsam mı almasam mı diye...