ASUS VG249Q1 sarıları yeşil gibi gösteriyor

CitizenOfPlanet

Picopat
Daha fazla  
Birkaç gündür bu monitörü kullanıyorum, denemediğim ayar kalmadı neredeyse. Özellikle sarı rengi yeşilimtırak gösteriyor ve bu çok rahatsız edici. Ayrıca renk skalası kötü diyorlar, sizce iade etmeli miyim?

Eğer bahsettiğiniz monitör VG249Q1R ise kesinlikle iade edip VG249Q olanı almanızı öneririm. Pivot ayarı var, daha "monitör" gibi. Karşılaştırdığınızda kalitesi belli oluyor. Ayrıca VG249Q1R 165hz, yani overclock (hız aşırtma) yapılmış. %lik olarak çok az olan artış için hız aşırtmaya ve verilen paraya değmez. VG249Q1R çok ince. Üstte beyazlıklar (ışık sızmaları) görülebilir (Ben aldığımda gördüm; iade edip yenisini aldım, hem ışık sızması hem ölü piksel çıktı. Sanki malzemeden çalmışlar gibi ) Bu yüzden bence kesinlikle iade edip VG24Q almalısın.

Bu monitörü kimseye tavsiye etmiyorum. Aşağıda önceden açmış olduğum konu var. Renk ayarlarını deneyebilirsiniz ama yine de kötü. Ben iade ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…