ASUS VG249Q1A nasıldır?

Bütçe
3500

Kaan Barbaros

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 5 3500X, RX 5500 XT 8 GB bir sistemim var CS Valorant oynuyorum genelde nadiren God of War gibi hikayeli oyunlar oynadığım oluyor. Ama renk kalitesi konusunda çok takıntılı değilim. 75Hz monitörüm var ve bunu 144 veya 165Hz bir monitör ile değiştirmek istiyorum bütçem 3500TL ASUS TUF Gaming VG247Q1A ve
ASUS TUF Gaming VG249Q1A modellerini düşünüyorum ghosting vs duydum ama tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitör daha iyi olacaktır gecikme değeri olarak daha iyi. Ayrıca ASUS TUF Gaming VG247Q1A kesinlikle almayın. ASUS TUF'un VA panelleri kesinlikle tercih edilmemeli. VG249Q1A'da tercih edilebilir ama dediğim gibi Lenovo daha iyi.

Bu monitör daha iyi olacaktır gecikme değeri olarak daha iyi. Ayrıca ASUS TUF Gaming VG247Q1A kesinlikle almayın. ASUS TUF'un VA panelleri kesinlikle tercih edilmemeli. VG249Q1A'da tercih edilebilir ama dediğim gibi Lenovo daha iyi.

0.5ms çok fark yok ayrıca limitimi aşıyor en üst limitim 3500 1TL dahi arttıramam şu anki durumumla.

VG247Q1A monitörünün detaylı incelemesini yaptım size alıp almama konusunda fikir verecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı