Çözüldü ASUS VG249Q1R monitör ekranı geç açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Taha.dll

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Asus Tuf VG249Q1R
2. el bir monitör aldım. Test edip aldım tabii yaptığım test piksel testiydi ve çizik falan var mı bakıp aldım. Evde açtığımda Windows açılma ekranında görüntü geliyordu. BIOS ekranı görünmüyordu ve hoş geldiniz yazısı çıkıyor. Acaba sorun monitörde mi yoksa anakartta falan mı? Display ve HDMI kablosuyla denedim HDMI bir tık erken gösteriyor display'dense.

Çözüm
Bilgisayarınızda ekran kartı var ise o girişe takın. Ben de yaşamıştım bu problemi bu şekil yapınca BIOS gözüküyor.

Zaten ekran kartına takılı. Sorunun neden olduğunu buldum yardımın için teşekkür ederim. Aynı durumu yaşayanlar için anlatayım; BIOS üzerinden Windows hızlı açılması adına CSM Support'u disabled yapmıştım ve bunu enabled yapınca sorunu düzelttim şu anlık normal çalışıyor eğer sizde de aynı sorun var ise deneyebilirsiniz.
Bilgisayarınızda ekran kartı var ise o girişe takın. Ben de yaşamıştım bu problemi bu şekil yapınca BIOS gözüküyor.

Zaten ekran kartına takılı. Sorunun neden olduğunu buldum yardımın için teşekkür ederim. Aynı durumu yaşayanlar için anlatayım; BIOS üzerinden Windows hızlı açılması adına CSM Support'u disabled yapmıştım ve bunu enabled yapınca sorunu düzelttim şu anlık normal çalışıyor eğer sizde de aynı sorun var ise deneyebilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı