Toprak CryCup Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 99 6 Ağustos 2024 #1 Monitör ASUS VG249Q1R Bu görselde tutulan parça çıkar mı? Monitör standı aldım parçanın etrafında ki delikleri kullanacağım anlaşılan ama bu parçanın çıkması gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024
Bu görselde tutulan parça çıkar mı? Monitör standı aldım parçanın etrafında ki delikleri kullanacağım anlaşılan ama bu parçanın çıkması gerekiyor.
Çözüm Andar Han 6 Ağustos 2024 Monitörün kullanım kılavuzu sayfa 13'e göre çıkabiliyor. Belirtildiğine göre arka taraf standın üstünde kalan ince yatay bölümde bir kapak var, onu çıkarınca altından standı tutan vidalar çıkıyor.
Monitörün kullanım kılavuzu sayfa 13'e göre çıkabiliyor. Belirtildiğine göre arka taraf standın üstünde kalan ince yatay bölümde bir kapak var, onu çıkarınca altından standı tutan vidalar çıkıyor.
Hamleyn Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 506 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Hocam her monitörün ayağı çıkar diye biliyorum en alt kısmına bakar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Toprak CryCup Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 99 6 Ağustos 2024 #3 Hamleyn dedi: Hocam her monitörün ayağı çıkar diye biliyorum en alt kısmına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu monitör direkt resimdeki gibi geliyor. Ayak bu parçaya takılıyor. Ayağı çıkarttım, bu parçayı da çıkartmam gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Hamleyn dedi: Hocam her monitörün ayağı çıkar diye biliyorum en alt kısmına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu monitör direkt resimdeki gibi geliyor. Ayak bu parçaya takılıyor. Ayağı çıkarttım, bu parçayı da çıkartmam gerekiyor.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 6 Ağustos 2024 #4 Toprak CryCup dedi: Bu monitör direkt resimdeki gibi geliyor. Ayak bu parçaya takılıyor. Ayağı çıkarttım, bu parçayı da çıkartmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Monitör bu şekilde üretilmişse çıkartamazsın. Tabi bağlı olarak üretildiyse çıkartamazsın. Artı 0 Eksi
Toprak CryCup dedi: Bu monitör direkt resimdeki gibi geliyor. Ayak bu parçaya takılıyor. Ayağı çıkarttım, bu parçayı da çıkartmam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Monitör bu şekilde üretilmişse çıkartamazsın. Tabi bağlı olarak üretildiyse çıkartamazsın.
KS KS Toprak CryCup Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 99 6 Ağustos 2024 #5 picl zhmey dedi: Monitör bu şekilde üretilmişse çıkartamazsın. Tabii bağlı olarak üretildiyse çıkartamazsın. Genişletmek için tıkla... Ama etrafında VESA vida delikleri mevcut anlamadım cidden fotografa bakınca 4 tarafında da vida deligi var Artı 0 Eksi
picl zhmey dedi: Monitör bu şekilde üretilmişse çıkartamazsın. Tabii bağlı olarak üretildiyse çıkartamazsın. Genişletmek için tıkla... Ama etrafında VESA vida delikleri mevcut anlamadım cidden fotografa bakınca 4 tarafında da vida deligi var
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 6 Ağustos 2024 #6 Toprak CryCup dedi: Ama etrafında VESA vida delikleri mevcut anlamadım cidden fotografa bakınca 4 tarafında da vida deligi var Genişletmek için tıkla... Vida deliklerinin olduğunu sanmasam da deneyin yine de. Artı 0 Eksi
Toprak CryCup dedi: Ama etrafında VESA vida delikleri mevcut anlamadım cidden fotografa bakınca 4 tarafında da vida deligi var Genişletmek için tıkla... Vida deliklerinin olduğunu sanmasam da deneyin yine de.
KS KS Toprak CryCup Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 99 6 Ağustos 2024 #7 picl zhmey dedi: Vida deliklerinin olduğunu sanmasam da deneyin yine de. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
picl zhmey dedi: Vida deliklerinin olduğunu sanmasam da deneyin yine de. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 6 Ağustos 2024 #8 Toprak CryCup dedi: Eki Görüntüle 2275392 Şu şekilde. Genişletmek için tıkla... Parça monitöre bağlı gözüküyor. Ayıramazsınız. Artı 0 Eksi
Toprak CryCup dedi: Eki Görüntüle 2275392 Şu şekilde. Genişletmek için tıkla... Parça monitöre bağlı gözüküyor. Ayıramazsınız.
KS KS Toprak CryCup Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 99 6 Ağustos 2024 #9 Takamayacak mıyım monitörü standa o zaman? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.497 Makaleler 5 Çözümler 40 6 Ağustos 2024 #10 Toprak CryCup dedi: Takamayacak mıyım monitörü standa o zaman? Genişletmek için tıkla... Yani bu çıkacak gibi gözükmüyor. Yine de vidaları sökün bakın. Belki o şekilde olur. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024 Artı -1 Eksi
Toprak CryCup dedi: Takamayacak mıyım monitörü standa o zaman? Genişletmek için tıkla... Yani bu çıkacak gibi gözükmüyor. Yine de vidaları sökün bakın. Belki o şekilde olur.