Çözüldü ASUS VG249Q1R monitörün ayağı nasıl çıkartılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Toprak CryCup

Kilopat
Monitör
ASUS VG249Q1R
1722898505207.png

Bu görselde tutulan parça çıkar mı? Monitör standı aldım parçanın etrafında ki delikleri kullanacağım anlaşılan ama bu parçanın çıkması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Monitörün kullanım kılavuzu sayfa 13'e göre çıkabiliyor. Belirtildiğine göre arka taraf standın üstünde kalan ince yatay bölümde bir kapak var, onu çıkarınca altından standı tutan vidalar çıkıyor.

Screenshot_20240806-023622_Samsung Notes-01.jpeg
Çözümü şimdi buldum. Lazım olan olur belki. Bu parçanın üstünde plastik bir katman var. O çıkabiliyormus. Uzunlamasına bir kapak gibi o çıkabiliyormus. Onun altında vidaları var normalde kolay bir şey ama bulana kadar can sıkıcı olabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü şimdi buldum. Lazım olan olur belki. Bu parçanın üstünde plastik bir katman var. O çıkabiliyormus. Uzunlamasına bir kapak gibi o çıkabiliyormus. Onun altında vidaları var normalde kolay bir şey ama bulana kadar can sıkıcı olabiliyor.

Merhaba aynı monitörü kullanıyorum bende stant almayı düşünüyorum acaba hangi standı aldın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı