CFK
Kilopat

Daha fazla  

Arkadaşlar merhaba bu iki monitör arasında kaldım. Üçü de IPS 165Hz 1ms monitör. ASUS olan şokta 3400TL, Dell olan gaminggende 3600TL, Gigabyte olan İtopya'da 3800TL. ASUS olanda birkaç kötü yorum gördüm renklerinin soluk olduğuna dair. Dell hakkında bir şikayet görmedim görüntü olarak da güzel. Gigabyte olan da güzel. Sizce hangisi alınmalı?

www.akakce.com

www.gaming.gen.tr

www.itopya.com

Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.689,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.

GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'da