ASUS VG249Q1R vs MSI G24C4 vs AOC C24G2ae

cuneydd

Picopat
Daha fazla  
Selamlar bütçem dahilinde bu üç ürün oldukça dikkatimi çekti. Sizce hangisini almak daha mantıklı? Sıkça film seyrediyorum ve rekabetçi oyunlar oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar bütçem dahilinde bu üç ürün oldukça dikkatimi çekti. Sizce hangisini almak daha mantıklı? Sıkça film seyrediyorum ve rekabetçi oyunlar oynuyorum.

Hepsi birbirinden iyi ama bence MSI.

165 HZ 144 HZ arası farkın anlaşılmayacağını düşünüyorum, doğru mu düşünüyorum acaba?

Teşekkür ederim ne için böyle düşündün acaba? Hangi özelliği MSI'ı öne çıkardı.
1. Doğru düşünüyorsunuz hocam.

2. MSI monitör almanızı önermem hocam. Ölü pixel, ghosting ve ışık sızması sorunları var.

Benim öneririm bütçeyi aşıp bu monitörü almanız.

Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum.
Aoc monitöre ne yazık ki bütçe ayıramıyorum. Birebir monitör konusunda uzman biriyle konuştuğumda samsungun teknolojisinin artık VA panelde IPS panelden daha canlı görüntüler sunduğunu söyledi. Ben de bolca film dizi izleyeceğim ve rekabetçi oyunlar oynayacağım. Ips panelden dolayı olusacak 3-4 ms beni rahatsız etmek hiç zannetmiyorum zaten hissedeceğimi. Neticede elimde bu 3 model kaldı

Yoksa sık kendini biraz daha aoc 24g2u veya samsung odyssey g3
hepsini döver mi diyorsunuz?

Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum.
Aoc monitöre ne yazık ki bütçe ayıramıyorum. Birebir monitör konusunda uzman biriyle konuştuğumda samsungun teknolojisinin artık VA panelde IPS panelden daha canlı görüntüler sunduğunu söyledi. Ben de bolca film dizi izleyeceğim ve rekabetçi oyunlar oynayacağım. Ips panelden dolayı olusacak 3-4 ms beni rahatsız etmek hiç zannetmiyorum zaten hissedeceğimi. Neticede elimde bu 3 model kaldı

Yoksa sık kendini biraz daha aoc 24G2U veya Samsung odyssey G3.
Hepsini döver mi diyorsunuz?
Samsung'un IPS'leri falan geçtiği yok. Ayrıca G3'te çok ghosting var. LG ve AOC bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00