ASUS VG249QL3a alınır mı?

• Konuyu başlatan okaya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 12.752
Çok memnunum tavsiye ederim. Sadece ben aldığımda kutuda DP kablosu çıkmamıştı. Onu ayrıyeten satın almıştım.

Hocam bende geçen gün aldım aynı monitörü ama laptopuma bağladığım için mecburen hdmı ile bağladım ayarlarda 180 Hz gözüküyor ama herkes hdmı ile en fazla 144 Hz alırsın demiş aklım karıştı nabicami şaşırdım beni bı aydınlatın yaw

Hocam bende geçen gün aldım aynı monitörü ama laptopuma bağladığım için mecburen HDMI ile bağladım ayarlarda 180 Hz gözüküyor ama herkes HDMI ile en fazla 144 Hz alırsın demiş aklım karıştı nabicami şaşırdım beni bir aydınlatın ya.

DisplayPort kablosu ile bağlaman lazım yukarıda görselini paylaştım.

Hocam bende geçen gün aldım aynı monitörü ama laptopuma bağladığım için mecburen hdmı ile bağladım ayarlarda 180 Hz gözüküyor ama herkes hdmı ile en fazla 144 Hz alırsın demiş aklım karıştı nabicami şaşırdım beni bı aydınlatın yaw
Eğer ki bilgisayarında displayport çıkışı yoksa da mini displayport veya type-c displayport çıkışı vardır mutlaka. O çıkış ile monitörün displayport girişini bağlarsan daha stabil ve iyi bir performans alırsın.

Ustam selamlar.
Aynı monitörü kullanıyorum gsync modum açık display portundan bağlı şekilde fakat monitörü 180 hz kullanmaya çalıştıgımda ekranda yırtılmalar meydana geliyor 165 hz kullanınca düzeliyor fakat bazı uygulamalarda 165 hz olmasına ragmen yırtılmalar meydana geliyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ustam selamlar.
Aynı monitörü kullanıyorum G-SYNC modum açık DisplayPort'undan bağlı şekilde fakat monitörü 180 Hz kullanmaya çalıştıgımda ekranda yırtılmalar meydana geliyor 165 Hz kullanınca düzeliyor fakat bazı uygulamalarda 165 Hz olmasına ragmen yırtılmalar meydana geliyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Ustam selamlar.
Aynı monitörü kullanıyorum gsync modum açık display portundan bağlı şekilde fakat monitörü 180 hz kullanmaya çalıştıgımda ekranda yırtılmalar meydana geliyor 165 hz kullanınca düzeliyor fakat bazı uygulamalarda 165 hz olmasına ragmen yırtılmalar meydana geliyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
usta çözebildin mi sorunu

Aynı monitörü yaklaşık 5 ay önce aldım. Vatan Bilgisayar'ı tercih etmemdeki sebep alırken ölü piksel testi yapıyor olmalarıydı. Testlerden başarılı bir şekilde geçti. Tavsiye ederim güzel monitör. Ben laptopuma bağlı kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.
Monitörde hdr özelliği yok bir sıkıntı olur mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı