Arkadaşlar yazlıkta ki bilgisayarım için monitör düşünüyorum. Güzel indirime girmiş. Fakat VA panel ben IPS bakıyordum. Sizce alınır mı? Bütçe 1.500TL olduğu için üst düzey bakmıyorum. Arada bir oyun ve arkadaşlarla film izlemek için alacağım.
En ucuz Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu monitör 1200 TL'ye düşüyor bu da VA panel. Bence 1500 verdikten sonra IPS alınabilir indirim kovalayıp.
En ucuz Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu monitör 1200 TL'ye düşüyor bu da VA panel. Bence 1500 verdikten sonra IPS alınabilir indirim kovalayıp.
Hocam VA'yı da hemen çöpe atmayın öyle. IPS'te renkler evet daha güzel ancak VA'da siyahlar gerçek siyah. Öyle bir avantajı var. Sırf siyahlar için IPS yerine VA seçecek çok insan var.