Emirhan Enes
Hectopat
O monitörun 165 Hz olan modeli Hepsiburada'da dün 1500 TL idi bir düşün.
Bunda fazla değil çok az var. Ben kullanıyorum bunu. Kullanan herkese sorabilirsin rahatsız ermiyor çok az var. Fiyatını göz önünde bulundurunca çok sıkıntı etmiyor insan.Aynı şekilde ghosting problemli.![]()
Onunyerine bunu düşünün. Hem %90 DCI P3 hem %90 NTSC (CIE: 1953) de 350 candela. Renk gamutu olarak da bu bütçedeki çoğu IPS panelden daha önde.![]()
Dell S2422HG Monitör
Dell S2422HG Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Sanırım ben anlamıyorum bu IPS panel ile diğerlerinin farkını. CS:GO da oynarım ama ben VA panellerde ghosting/smearing/overdrive gibi unsurları fark etmiyorum. Zaten ben genellikle ETS2 ve Assetto Corsa oynadığım için de siyahlar daha önemli benim için.Hocam bunu da düşünmüyor değilim. Alacağım monitörü aslında siz biliyorsunuz ASUS VP24QGR'idi. İndirim görünce fikirim değişti. Yine kararsızım. Sizce VA monitör beni üzer mi? Evde IPS kullanıyorum çünkü.
Farkı hissedersiniz, ben şu an laptop IPS paneli kullanıyorum renkler muazzam geliyor gözüme.Hocam bunu da düşünmüyor değilim. Alacağım monitörü aslında siz biliyorsunuz ASUS VP24QGR'idi. İndirim görünce fikirim değişti. Yine kararsızım. Sizce VA monitör beni üzer mi? Evde IPS kullanıyorum çünkü.
Sanırım ben anlamıyorum bu IPS panel ile diğerlerinin farkını. CS:GO'da oynarım ama ben VA panellerde ghosting/smearing/overdrive gibi unsurları fark etmiyorum. Zaten ben genellikle ETS 2 ve Assetto Corsa oynadığım için de siyahlar daha önemli benim için.
Farkı hissedersiniz, ben şu an laptop IPS paneli kullanıyorum renkler muazzam geliyor gözüme.
Arkadaşlar yazlıkta ki bilgisayarım için monitör düşünüyorum. Güzel indirime girmiş. Fakat VA panel ben IPS bakıyordum. Sizce alınır mı? Bütçe 1.500TL olduğu için üst düzey bakmıyorum. Arada bir oyun ve arkadaşlarla film izlemek için alacağım.
![]()
ASUS VG24VQ 23.6" 1ms 144hz LCD FreeSync Curved Gaming Monitör Siyah
24.0 ASUS VG24VQ GAMING 1920X1080 1MS 144HZ 3YILwww.mediamarkt.com.tr
Renkler cansız değil, kullandım aynı modeli ayarlarsan gayet güzel fakat ghostingi yaşadım onu söyleyebilirim. Ama ergonomi açısından sağa sola döndürme yükseklik vs. çok hoş onu söyleyeyim.Yazlıkta kalacağım süre belli bu yüzden kararsız kalıyorum ve bütçe artıramıyorum. Kuzenlerle beraber akşamları film izleyeceğiz. Ara ara oyunda oynarım. Curved olması 3-4 kişinin bakışını etkiler mi mesela bilmiyorum. VA oldukları için renkler cansız gelir mi? Hep soru işaretleri içerisindeyim dostlarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.