ASUS VG24VQ Media Mark'ta 1.589TL

Onun yerine bunu düşünün. Hem %90 DCI P3 hem %90 NTSC (CIE:1953) hem de 350 candela. Renk gamutu olarak da bu bütçedeki çoğu IPS panelden daha önde.

Son düzenleme:
Onunyerine bunu düşünün. Hem %90 DCI P3 hem %90 NTSC (CIE: 1953) de 350 candela. Renk gamutu olarak da bu bütçedeki çoğu IPS panelden daha önde.

Hocam bunu da düşünmüyor değilim. Alacağım monitörü aslında siz biliyorsunuz ASUS VP24QGR'idi. İndirim görünce fikirim değişti. Yine kararsızım. Sizce VA monitör beni üzer mi? Evde IPS kullanıyorum çünkü.

Hocam bunu da düşünmüyor değilim. Alacağım monitörü aslında siz biliyorsunuz ASUS VP24QGR'idi. İndirim görünce fikirim değişti. Yine kararsızım. Sizce VA monitör beni üzer mi? Evde IPS kullanıyorum çünkü.
Sanırım ben anlamıyorum bu IPS panel ile diğerlerinin farkını. CS:GO da oynarım ama ben VA panellerde ghosting/smearing/overdrive gibi unsurları fark etmiyorum. Zaten ben genellikle ETS2 ve Assetto Corsa oynadığım için de siyahlar daha önemli benim için.

Farkı hissedersiniz, ben şu an laptop IPS paneli kullanıyorum renkler muazzam geliyor gözüme.

Sanırım ben anlamıyorum bu IPS panel ile diğerlerinin farkını. CS:GO'da oynarım ama ben VA panellerde ghosting/smearing/overdrive gibi unsurları fark etmiyorum. Zaten ben genellikle ETS 2 ve Assetto Corsa oynadığım için de siyahlar daha önemli benim için.

Farkı hissedersiniz, ben şu an laptop IPS paneli kullanıyorum renkler muazzam geliyor gözüme.

Yazlıkta kalacağım süre belli bu yüzden kararsız kalıyorum ve bütçe artıramıyorum. Kuzenlerle beraber akşamları film izleyeceğiz. Ara ara oyunda oynarım. Curved olması 3-4 kişinin bakışını etkiler mi mesela bilmiyorum. VA oldukları için renkler cansız gelir mi? Hep soru işaretleri içerisindeyim dostlarım.

Yazlıkta kalacağım süre belli bu yüzden kararsız kalıyorum ve bütçe artıramıyorum. Kuzenlerle beraber akşamları film izleyeceğiz. Ara ara oyunda oynarım. Curved olması 3-4 kişinin bakışını etkiler mi mesela bilmiyorum. VA oldukları için renkler cansız gelir mi? Hep soru işaretleri içerisindeyim dostlarım.
Renkler cansız değil, kullandım aynı modeli ayarlarsan gayet güzel fakat ghostingi yaşadım onu söyleyebilirim. Ama ergonomi açısından sağa sola döndürme yükseklik vs. çok hoş onu söyleyeyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı