ASUS VG24vq monitör nasıl?

SosuyoBoyuSama

Femtopat
Selamlar!
Yakın zamanda bilgisayar toplayacağım, birkaç monitör buldum ama farklarını ve varsa ürüne özel sorunlarını bilmiyorum.
1)Bu ikisinin farkı nedir acaba, sadece ekran boyutu mu?
2)Memnun kalır mıyım sizce, daha doğrusu bazen o modele özgü sorunlar olabiliyormuş. Bunlarda var mıdır?
3)Hepsiburada'dan almak istemiyorum, ölü piksel vb. çıkarsa iade ile uğraşmak istemediğimden. Vatan'da alırken kontrol yapılıyor mu?
Bunların dışında 1500 TL civarında monitör önerebilir misiniz? Kullanımım hikaye ağırlıklı oyun oynamak, Adobe Photoshop üzerinden çizim yapmak ve makale vb. okumak olacak.
Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim!

VG249Q olan model IPS, diğeri VA panel. VG24VQ olanı kullanıyorum ben güzel. Kavisli istiyordum o yüzden tercih ettim. Kavislilerde bildiğim kadarı ile IPS panel olmuyor. Renk doygunluğu vs herşey gayet güzel. IPS olsun isterseniz VG249Q modelini önerebilirim. Kavisli tercihim olmasa VG249Q modelini tercih ederdim.

VG249Q olan model IPS, diğeri VA panel. VG24VQ olanı kullanıyorum ben güzel. Kavisli istiyordum o yüzden tercih ettim. Kavislilerde bildiğim kadarı ile IPS panel olmuyor. Renk doygunluğu vs herşey gayet güzel. IPS olsun isterseniz VG249Q modelini önerebilirim. Kavisli tercihim olmasa VG249Q modelini tercih ederdim.
Anladım, galiba bende kavislisini alacağım. Teşekkür ediyorum.

Ucuz olması, analog girişinin olması, IPS panel olması, panelin bir tık büyük olması ve kıvrımlı olmaması yüzünden VG249Q modelini tercih ederdim.
Monitörden fazla anlamadığım için detayları bilmiyordum fazla. Onu seçeceğim, teşekkür ederim!
Değerlendireceğim, teşekkürler.
Tekrar rahatsız ettim, kusura bakmayın. :d
Bu monitör nasıldır acaba? Biraz daha ucuz ve Asus TUF İzmir mağazalarında yokmuş. :d Gelir mi bilmiyorum ama ölü pikselden korktuğum için internetten almaya pekte hevesli değilim...

Son düzenleme:
Monitörden fazla anlamadığım için detayları bilmiyordum fazla. Onu seçeceğim, teşekkür ederim!

Değerlendireceğim, teşekkürler.
Tekrar rahatsız ettim, kusura bakmayın. :d
Bu monitör nasıldır acaba? Biraz daha ucuz ve Asus TUF İzmir mağazalarında yokmuş. :d Gelir mi bilmiyorum ama ölü pikselden korktuğum için internetten almaya pekte hevesli değilim...
Arkadaşın linkinde daha ucuzmuş. Ek olarak internetten alınca 2 hafta koşulsuz iade hakkın var diye biliyorum.

Arkadaşın linkinde daha ucuzmuş. Ek olarak internetten alınca 2 hafta koşulsuz iade hakkın var diye biliyorum.
Diğer sitelerede baktıktan sonra trendyolun yalan indirim yaptığını gördüm. HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Oyuncu Fiyatı Bu mu daha iyi yoksa önceden attığım mı? Yoksa daha iyi modeller var mı zahmet olmazsa bi bakarmısınız 1300-1500 bütçem var ve en iyi 144hz 1ms oyun monitörünü almak istiyorum.

Diğer sitelerede baktıktan sonra trendyolun yalan indirim yaptığını gördüm. HP 5ZU98AA 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Oyuncu Fiyatı Bu mu daha iyi yoksa önceden attığım mı? Yoksa daha iyi modeller var mı zahmet olmazsa bi bakarmısınız 1300-1500 bütçem var ve en iyi 144hz 1ms oyun monitörünü almak istiyorum.
Tam bilgim yok monitör konusunda arkadaşın verdiği seçeneklerden kendim alacağım seçeneği seçtim. Kendim XG2702 kullanıyorum memnunum ama 27 inc 1080P için büyük ayrıca TN panel olduğu için renkte suluboya gibi geçiş mevcut. Bu yüzden 24 inc IPS paneli olan ASUS alınabilir geldi bana ama dediğim gibi HP'de benzer gözüküyor tam farkını bilmiyorum. İyi sosyaller.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı